Dziś po długiej przerwie wróciłem do gta Online. Na starcie dostałem pół miliona gotówki w
prezencie ale wiedziałem że te pieniądze są w ramach przeprosin od twórców za problemy z grą w
sieci jakie były na starcie. Natomiast po godzinie grania dostałem kolejny zastrzyk dolarów w
wysokości uwaga ! 128 milionów !!! czym prędzej wpłaciłem kase na konto bankowe ale
zastanawiałem się czy to nie przypadkiem jakiś błąd ? czy wy też dostaliście taką kase ?
w GTA V nosisz kase przy sobie (którą mogą ci ukraść) albo wpłacasz je na konto gdzie są bezpieczne.
Rockstar w ramach rekompensaty dla wszystkich graczy postanowiło dać każdemu po 250 000$. Były jakieś błędy w grze które powodowały że postaci się usuwały (co akurat było nieprawdą. Postaci po prostu się nie wyświetlały w liście bo serwery nie działały, gracze panikowali i zaczynali tworzyć nowe postaci, które usuwały stare. Ja nie zrobiłem nowej postaci i po jakimś czasie, kiedy serwery się naprawiły, moja postać istniała z całym zdobytym lvlem i kasą.)
Co do 128 milionów... może kupiłeś dodatkowe fundusze i o tym zapomniałeś? Wydaje mi się że jeżeli ściągniesz aplikację na telefon, to dostajesz jakieś bonusy, może kasa była jednym z tych bonusów?
Między innymi mi "skasowała" się postać a co do rekompensaty to było to dwa razy po 250 tysięcy. W nic nie inwestowałem i nie ściągałem żadnych aplikacji.... przed przerwą grałem może ze dwie godziny. Ale widzę że nie wszyscy dostali taki bonus :)
Ja za zabicie gościa, za którego była nagroda 1000$, dostałem 2 miliardy ;). Na koncie bankowym wyświetla mi 1 miliard, bo chyba taki jest limit, ale w trakcie gry jest około 2,2 mld. :D
I pewnie teraz siedzisz w cheaters pool z capka dunce na glowie. Ta sa hakerzy, ktorzy wlamuja sie do gry i ja psuja. Ja dostalem 68 milionow w momencie kiedy nawet nie mialem wlaczonej konsoli. Rockstar usuwa takich graczy. Zazwyczaj wyglada to tak ze gracz-oszust wchodzi do swobodnej rozgrywki i wyznacza nagrode za jakiegos gracza np. 2 miliardy. Zabijajac go dostajesz nagrode i... Trafiasz do cheaters pool. Trzeba uwazac.