PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

GTA V na PC

ocenił(a) grę na 10

Podobno jutro będzie zapowiedź.Gra ma mieć premierę 12 marca 2014.
Oczywiście jak zawsze będzie to słaby port z konsol, w dniu premiery nie grywalny.Po 20 patchach sytuacja może się poprawi.Właściwie będą to płatne beta testy przed finalną wersją na PS4 i X one.
Ciekawe ilu frajerów nabierze się na to i zakupi grę.

ocenił(a) grę na 9
iniesta019

Kurcze przeca PS3 jest już tanie. Po co czekać na wersję PC-ową? Kupcie sobie PS3. Zyskacie od razu dysk 500Gb i blu-ray.
W takie gry lepiej sie gra na konsoli. Na kompach lepiej chodzą jedynie strategie.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

A po co kupować stara konsole na którą tylko para lat jeszcze pogramy i zapłacimy za kazdą gre podan 200 zł ?

ocenił(a) grę na 8
kubala102

Sony zapowiedziało że będzie wspierać ps3 grami, patchami i innymi jeszcze przez 10 lat.
Nie wszystkie gry kosztują ponad 200 zł, tylko i wyłącznie te nowe lub cholernie dobrze dochodowe. Już wiele razy widziałem gry na ps3 za 50 zł. Np. Darksiders 2 kupiłem za 39 zł gdzie na pc kosztował ponad 60

ocenił(a) grę na 10
jangru1804

Naprawdę 10 lat ? Raczej wątpię ale jeśli to prawda to znów odbije się to na poziomie graficznym oraz coraz goryszach spadkach klatek w grach

ocenił(a) grę na 8
kubala102

Tak gdzieś czytałem, wydaje mi się że nie będą po jakimś czasie wypuszczać jakieś głośne gry typu Assassins Creed 5 czy coś innego tylko bardziej takie do kupienia tylko przez sklep internetowy typu the walking dead czy coś. Ale nic z tych rzeczy nie jest w 100% pewne

ocenił(a) grę na 10
kubala102

a ps2 ile było na rynku

ocenił(a) grę na 9
iniesta019

Wersja PC to jeszcze nic pewnego, poczekajmy te parenascie godzin.

laxman

już pewne, na stronie Rockstara, 14 marca premiera na pc.

Rockman92

a nie wydaje mnie sie :P daj konkret link do rewelacji .

crystalviper

kolejny fake:) ale zapewne w pierwszej połowie 2014 będzie na PC. :)

ocenił(a) grę na 9
Rockman92

Nie wiem, skąd bierzesz te nieprawdziwe informacje, także na razie utrzymujmy spokój, bo nic nie wiadomo. Podkreślam jednak, że sercem jestem z pecetowcami - sam zagralem na konsoli

iniesta019

zmodujemy sobie na PC gta v tak że się zesrasz z zazdrości, a nowe konsole są już słabe na starcie

ocenił(a) grę na 10
Rockman92

Mody mnie nie interesują.To jest dobre dla dzieci.

iniesta019

dla dzieci , czemu?
Ja sobie w gta iv tak grałem tak wyglądało:

http://www.cinemablend.com/images/gallery/s55093/Gta_IV_13670987057520.jpg

co w tym dziecinnego? Ból dupki że konsolowcy nie mogą grać w modowane gry?

Skyrim też nie wyobrażam sobie bez modów - nie dość że wygląda powalająco to jeszcze dodaje z 60 godzin nowych przygód.

ocenił(a) grę na 9
iniesta019

R* zarobił na GTA V tyle kasy że raczej wyjdzie wersja PC ale będzie to za rok może nawet pod koniec następnego roku,wątpię że w marcu wyjdzie.