PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Ale nie zasługuje na pierwsze miejsce w rankingu. Jest dobra, ale nie wznosi nic nowego do gatunku. Nie jest przełomowym produktem jak np. GTA 3. Niestety system ocen nie
pozostawia produktom wybitnym przebić się teraz na szczyt, bo liczy się masówka.

ocenił(a) grę na 9
cRUSH_PL

Też na początku dałem dychę, lecz po przemyśleniu i zagraniu w The Last of us i porownaniu GTA V z Red Dead redemption wniosek jest prosty - nie zasługuje na tę ocenę. Brakuje mimo wszystko świeżości, magia ulatuje z każdą godziną. Gdyby nie wykonywać misji pobocznych, może sam atek główny robiłby więskze wrażenie, i ząłuję, że tak nie zagrałem.

ocenił(a) grę na 9
cRUSH_PL

A czy najlepsza gra musi być przełomem? GTA5 to gra doskonała, która doprowadziła formułę i gatunek sandboxa do perfekcji.. Trójka ma być wyżej tylko dlatego, że przetarła szlaki? Bez jaj. Takim tokiem myślenia to Pong powinien być na pierwszym miejscu.

ocenił(a) grę na 7
MatiZ_3

Bez przesady. GTA5 jest naprawdę fajną grą. Nie mam z tym problemu, ale na grę wszech czasów na pewno nie zasługuje.

ocenił(a) grę na 9
cRUSH_PL

Na pewno tak. GTA5 to nawet nie jest jedna z moich ulubionych gier, ale nie sposób nie docenić jej ogromu. I to, że pomimo tego ogromu gra jest doszlifowana do perfekcji. To jeden z głównych kandydatów do gry wszech czasów.

ocenił(a) grę na 7
MatiZ_3

Nie może być grą wszechczasów. Ukoronowaniem gatunku na pewno, ale jest wiele starszych, wartościowszych i zapomnianych już tytułów które się nie przebiją, bo banda dzieciaków spamuje 10 bez sensu.