PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Wspaniałe widoczki przedpremierowe nijak się mają do tego co gra naprawdę reprezentuje .Nie jest to akurat dużym problemem jest dobrze graficznie a trudno by było ze starych konsol coś wydobyć więcej .Najbardziej wnerwia mnie to że auta niszczą się o wiele gorzej niż w poprzedniej części .Fizyka jazdy i zderzeń też jest fatalna .Czasem mała stłuczka w boczne drzwi a ludzik w środku umiera a rozpędzona 100km/h ciężarówka uderzając czołowo nie powoduje większych zniszczeń a często nie zabija kierowcy.Model prowadzenia za mało precyzyjny co denerwuje zwłaszcza przy wyścigach .Tak na prawdę porównując z poprzednim gta dostaliśmy nowe tu akurat ogromny plus wspaniałe story trochę lepszą interakcję z otoczeniem większy teren do zwiedzania .W sumie jestem zawiedziony bo 219 za coś takiego to trochę sporo.

ocenił(a) grę na 9
terron

199 zł w dniu premiery w empiku :)

Na pewno jest lepsza od IV od tego zacznijmy, model jazdy też nie jest zły, w końcu to nie jest gra wyścigowa ,że ma być jakiś zarąbisty, auta też niszczą się nie najgorzej ale zgodze się z toba mogło być lepiej :)

pod modelem jazdy porównujesz gta IV?

ocenił(a) grę na 7
mich145

W sumie w obu jest kiepawo .Wiem ze to nie wyścigi ale jakby model dali przynajmniej z colina 2.0

ocenił(a) grę na 8
terron

Niegłupi pomysł. Fajnie by się jeździło wtedy :)