PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Gta Online

ocenił(a) grę na 10

Witam wszystkich fanów Gta V :-) , słuchajcie ostatnio gram w Gta Online bo Misje fabularne przeszłęm wszystkie , jeśli ktos poszukuje znajomych żeby zagrac w Gta Online to mój nick jest taki : Bergmanssen , fajnie by było zagrać z Polakami , bo ostatnio gram z samymi obcokrajowcami . Nie powiem z niektórymi współpraca jest dobra ale niema to jak z rodakami grac Polakami :-) ( idziesię lepiej dogadac hehe ) , pozdrawiam

ocenił(a) grę na 9
Bergmansson

A na jakiej konsoli grasz ?

ocenił(a) grę na 10
Kamczak

ja gram kolego na PS 3

ocenił(a) grę na 10
Bergmansson

jak przejde fabularnie to bede szukal znajomych to cie dodam ok?? bo na ps3 jo

ocenił(a) grę na 10
rixon

Ok Rixon jak przejdziesz misje fabularne to się odezwij , ja przeszłem misje fabularne z jakieś ponad miesiąc temu . Aktualnie jestem w ekipie Polish Nation skrót to PLOO , ta nasza ekipa liczy już 300 osób :-)

ocenił(a) grę na 10
Bergmansson

ok spoko

ocenił(a) grę na 10
Bergmansson

jak moge dolonczyc dotej ekipy

ocenił(a) grę na 10
Bergmansson

A posiadasz mikrofon podłączony do ps3? Bo wtedy lepiej się gra, lub skypa, to podczas gry można rozmawiać.

ocenił(a) grę na 10
olekczerwony

nie jak cos to sobie ogarne

ocenił(a) grę na 10
rixon

Jakby co to możemy się komunikować przez skypa, lub na allegro możesz kupić sobie kartę dźwiękową usb, koszt czegoś takiego to około 4 zł

ocenił(a) grę na 10
olekczerwony

spoko ale jeszcze z 2 tyg mi sie wydaje bo mi troszke zejdzie z wą tkiem fabularnym

ocenił(a) grę na 10
olekczerwony

Witam , wczoraj cię dodałem Olek do znajomych na ps 3 , skype niemam , kiedyś miałem , masz racje napewno sie lepiej gra ze skype bo można pogadac co i jak , może kiedyś kupie , narazie gram bez skype i tez jest oki , jak będe w jakiś dzień Online to dam ci znać , napewno cie zaprosze na jakąs misje , albo ty możesz wysłac zaproszenie na akcje albo wyścig jak ja bede Online :-) , pozdrawiam

ocenił(a) grę na 10
Bergmansson

Ok, ale kupisz mikrofon czy skype? (Chyba wiesz, że skype jest za darmo)

ocenił(a) grę na 10
olekczerwony

Wiem że skype jest darmowe , kiedyś miałem mikrofon a teraz nawet juz niewiem gdzie go mam . Niegniewaj si.e ale mi skype niejest potrzebne . Jak bedziesz w Gta Online napewno sie odezwe na jakąs akcje czy to będzie wyscig czy deathmath , pozdrawiam :-)