PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Czesc może mi ktoś zwas wytłumaczyc mianowicie Pre-Order oznacza że już można zamówic gre przed premierą i na dzień premiery sie ją dostanie prawda ? Moje pytanie jest takie w, przypadku gry Gta 5 w tym przypadku nasz kraj Polska jak np: Premiera GTA V jest 17 września a 16 września wysyłają gre to muszą miec ja Polskie sklepy już w poniedziałek , czy może juz maja od wczoraj tą gre ? Bardzo mnie to ciekawi bo zauważyliscie to jest taki temat tabu , nikt za bardzo otym niepisze kiedy maja juz gry przed premierą Polskie sklepy , a mnie to np: ciekawi a was , gdzie i kiedy np: Polska odbiera gry np: od Rokstar Games GTA V ? Pewnie musi przyjechac wielki samochód z grami , sory ze pisze troche chaotycznie ale niewiem jak to najlepiej ująć , poprostu pisze prosto

Bergmansson

To jest różnie z tym. Zazwyczaj dostają dzień wcześniej lub w dzień premiery, a sklepy internetowe trochę wcześniej żeby wysłać na czas. W przypadku GTA już prawdopodobnie mają ją w magazynie od wczoraj. Przynajmniej niektóre sklepy.