PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Jakie opcje wybraliście w ostatniej misji "A" "B" czy "C"? Ja "C"

ocenił(a) grę na 10
szymas93

Ja też C :) Ale fabuła wydała mi się zdecydowanie zbyt krótka :(

szymas93

Oczywiście "C". Nie spotkałem się na żadnym forum z osobą która wybrała inaczej.

szymas93

Przeszedłem dwa razy, za pierwszym razem zabiłem trevora . Drugi raz wybrałem c. Osobiście też uważam że historia jest za krótka, 36 godzin razem z misjami freaks nad strangers, nawet zebrałem wszystkie części łodzi podwodnej co zajęło mi 55 minut, ogólnie wyjście c daje dodatkowe 40-50 minut gry. Podobno wielu graczy nie przeszło GTA iv bo miało za długą historię, nie dla mnie. Osobiście przeszedłem 7 razy iv 4 razy Ballad of Gay Tony i 2 razy Lost and Damned które najmniej mi przypadło do gustu.

mapettheone

Czyli jak zabijesz Trevora to potem po przejściu gry możesz grać tylko Franklinem i Michaelem? Co do GTA IV to też przeszedłem kilka razy dokładnie 3 (X360, PS3, PS3) Ballad of Gay Tony 1x.

szymas93

Tak, Michael i Frank dostają dolę Trevora oraz nie poznasz jego matki. Ogólnie to cały świat ma pretensje do Michaela że to zrobił włącznie z jego dziećmi (Franklin dzwoni do Michaela żeby mu pomógł)

ocenił(a) grę na 9
mapettheone

A wie ktoś może jak to wyglądało, gdy się wybrało opcję by zabić Michaela?

mapettheone

Widzę obcykany jesteś to może wiesz jak uzbierać kasę żeby kupić pole golfowe ? :D

szymas93

Akcje, najlepiej nie robić misji dla Lestera przed końcowym skokiem, to chyba najłatwiejszy sposób.