Gdyby Rockstar zrezygnował z trzech bohaterów, którego z nich byście wybrali na głównego bohatera tej części? Ja osobiście wybrałbym Trevora ;)
Po tym nowym trailerze to Trevor. Wg mnie najbarwniejsza postać. I byłoby mnóstwo śmiechu przy tym jajcarzu.
Obejrzałem właśnie wszystkie trzy najnowsze trailery!! i oczywiście zdania nadal nie zmieniam!!
Trevor to na maxa pozytywny wariat i się z nim nudzić raczej nie da...!!! :-)
Pozdrawiam.
Michael mi osobiście kojarzy się z filmami gangsterskimi z lat 80 i 90 i to jego bym wybrał. Trevor wygląda na niezrównoważonego i tutaj pewnie brakowałoby tych ambitniejszych misji, a Franklin to powtórka z CJ'a. Nawet dzielnica chyba ta sama. Jednakże cieszę się, że będzie trzech bohaterów, bo będzie można doświadczyć życia w getcie, szaleńczej rozpierduchy i zmierzyć się z problemami gangstera przechodzącego kryzys wieku średniego.
Ja z kolei nie lubię grać takimi świrami co to mają we łbie tylko destrukcję. Zdecydowałbym się na Franklina, bo wydaje mi się, że z nim najlepiej mi się będzie zidentyfikować, choc wydaje mi się również, że w tej postaci jest najmniejszy potencjał.
Jedno jest pewne. Gra będzie kosmosem totalnym.
Michael bo nie było jeszcze bohatera z kryzysem wieku średniego, może być ciekawie.
Można sobie łatwo podsumować Michael przypomina nam VC,Franklin SA więc po świetnym Niko Bellicu z IV brakuje nam tylko niezrównoważonego wieśniaka czyli Trevor ;).