PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49259
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Gdyby Rockstar zrezygnował z trzech bohaterów, którego z nich byście wybrali na głównego bohatera tej części? Ja osobiście wybrałbym Trevora ;)

użytkownik usunięty

Podzielam!!

ocenił(a) grę na 10

Teraz nie jestem ci w stanie powiedzieć. Jak narazie mało o nich wiem :)

ocenił(a) grę na 10
novak90

Po oglądnięciu nowych trailerów, wybieram Michaela :D

ocenił(a) grę na 9

Po tym nowym trailerze to Trevor. Wg mnie najbarwniejsza postać. I byłoby mnóstwo śmiechu przy tym jajcarzu.

ocenił(a) grę na 10
robert163

Trevor lub Michael.
Trudno wybrać..

ocenił(a) grę na 10

Franklin bo przypomina mi CJ'a

użytkownik usunięty

Obejrzałem właśnie wszystkie trzy najnowsze trailery!! i oczywiście zdania nadal nie zmieniam!!
Trevor to na maxa pozytywny wariat i się z nim nudzić raczej nie da...!!! :-)
Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 10

Michael mi osobiście kojarzy się z filmami gangsterskimi z lat 80 i 90 i to jego bym wybrał. Trevor wygląda na niezrównoważonego i tutaj pewnie brakowałoby tych ambitniejszych misji, a Franklin to powtórka z CJ'a. Nawet dzielnica chyba ta sama. Jednakże cieszę się, że będzie trzech bohaterów, bo będzie można doświadczyć życia w getcie, szaleńczej rozpierduchy i zmierzyć się z problemami gangstera przechodzącego kryzys wieku średniego.

użytkownik usunięty

Zdecydowanie Franklin :)

Ja z kolei nie lubię grać takimi świrami co to mają we łbie tylko destrukcję. Zdecydowałbym się na Franklina, bo wydaje mi się, że z nim najlepiej mi się będzie zidentyfikować, choc wydaje mi się również, że w tej postaci jest najmniejszy potencjał.

Jedno jest pewne. Gra będzie kosmosem totalnym.

Michael bo zauważyłem nawiązania do Tony'ego Soprano ;)

knoxville_fw

DOKŁADNIE!

ocenił(a) grę na 10

Michael bo nie było jeszcze bohatera z kryzysem wieku średniego, może być ciekawie.

Po obejrzeniu trailerów zdecydowanie Trevor. Ten gość jest zarąbisty. :D

ocenił(a) grę na 9

Można sobie łatwo podsumować Michael przypomina nam VC,Franklin SA więc po świetnym Niko Bellicu z IV brakuje nam tylko niezrównoważonego wieśniaka czyli Trevor ;).

DemiaN

IMHO Nico przypomina troche Trevora, też czasami wpadał w szał.

ocenił(a) grę na 10

Michael. Chyba najbardziej złożona z postaci.

ocenił(a) grę na 10

Michael wydaje mi się najbardziej idealny na głownego bohatera. Super, że jednak będzie ta możliwość wyboru. Mają ogromnego plusa za to!