PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 48961
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Dorwała sie gimbaza i nabija oceny.....

decik84

nie grałem, ale też nie mogę zrozumieć jak to mogło przebić gry takie jak Heroes of Might and magic albo Silent Hill...

ocenił(a) grę na 10
Filip69x

Może najpierw zagraj a później oceniaj ?

iniesta019

mogę oceniac co chcę i kiedy chcę ;)

ocenił(a) grę na 10
Filip69x

W takim razie z miejsca wystawiam 1 dla Heroes of Might and magic albo Silent Hill. tylko po to by kretyni tacy jak wy nie zaniżali oceny dla GTA ;) Pozdro :P

darkar1998

Ok, proszę bardzo ;)

ocenił(a) grę na 10
darkar1998

1 dal heros leci

ocenił(a) grę na 5
reos007

Daj sobie Heroes, ale od Silent Hilla zdala!

darkar1998

Idź Ty pograj w coś odpowiedniego dla Twojego wieku, bo po nicku widzę że zapewne masz 16 lat.

ocenił(a) grę na 10
aeswing1

Kocham, gdy ludzie sugerują się liczbą przy moim nicku, równie dobrze może nawet nie chodzić o rok ale oczywiście nikomu z hejterstwa nie przyjdzie to do głowy. Mam 19 lat a liczba 1998 przy moim nicku ma zupełnie inne znaczenie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
darkar1998

Od razu czus przyglupim cebulakiem od gta5. Nie jest tajemnica poliszynela ze fani gta5 to glupie scierwa z kanalami wentylacyjnymi w glowie co by im sie przewody nie przegrzewaly podczas intensywnego myslenia.
Nom Wroclaw fajna mala wioseczka.
To nie jest obraza - praktycznie kazdy fan gta5 to debilne zwierze nawykle do chodzenia na 4 lapach i grania w gry dla debili.

ocenił(a) grę na 10
GeraltRiv

W takim razie proszę bardzo wyżal się czemu to GTA5 jest takie bleee i czemu każdy komu się ta gra podoba to debil, a podoba się ona praktycznie całemu światu.

ocenił(a) grę na 9
GeraltRiv

ale hejtujesz ziomek !

ocenił(a) grę na 5
darkar1998

Ciesz się, że sugerują się tą liczbą zamiast tym co piszesz, bo dawali by ci nie te 16-17 a 10 lat.

ocenił(a) grę na 10
Dealric

Kolejny frustrat, któremu GTA nie poszło na kompa ? Czy może na konsolę nie stać ?

ocenił(a) grę na 5
darkar1998

Pocieszne. To, że rodzice dali ci na sprzęt nie znaczy, że masz czym się podniecać.
A gwoli sprostowania Wiesiek chodzi mi na ultra, so...

ocenił(a) grę na 10
Dealric

Rodzice niczego mi nie dali człowieczku, mieszkam sam i sobie sam kupiłem. Nie wiem jaki ludzie twojego pokroju mają problem. Nie podoba wam się GTA V, ok wasze zdanie każdy ma swoje ale czemu zawsze atakujecie ludzi, którzy tą grę lubię. I w taki sposób chcecie pokazać swoją wyższość ? Nie tędy droga.

ocenił(a) grę na 5
darkar1998

Nie muszę pokazywać niczego. Starczy, że ty pokazujesz swoją niższość każdym postem.
Napisałem choć słowo o GTA? Nie, nie napisałem. Skomentowałem tylko fakt, że zachowujesz się jak niedojrzały gówniarz.

ocenił(a) grę na 10
Dealric

Właśnie sam się zachowujesz jak niedojrzały gówniarz, twoja ocena dla tej gry to 5 na 10, nie rozmawialiśmy ze sobą, wyskakujesz z postem, który mnie atakuje. I kto tu się zachowuje jak gówniarz.

ocenił(a) grę na 5
darkar1998

Ty. Co pokazujesz, w każdym kolejnym poście.
A co do tego ma moja ocena? Powiedz jeszcze, że 5/10 to oznaka hate'u... Pocieszny chłopaczek z ciebie ;)

ocenił(a) grę na 10
Dealric

Żal dupę ściska co ? Pomyśleć, że tacy ludzie mają prawo wypowiedzi. Żegnam.

ocenił(a) grę na 5
darkar1998

Zgadzam się, przykre, że tacy jak ty mają prawo do publicznej wypowiedzi, o głosowaniu (jak już dorośniesz do tego wieku) nie mówiąc.

ocenił(a) grę na 10
Dealric

To tego wieku dorosłem jakoś 3 lata temu, noobie.

ocenił(a) grę na 5
darkar1998

Tak, tak... oczywiscie.

Filip69x

Haha ale joke nie grał a ocenił na 1 :)

Filip69x

Ja nie chcę grać w Silent Hill bo mi klimat nie odpowiada,dla mnie najlepszą rozrywką ostatnich tygodni jest GTA 5 dlatego oceniłem ją na 10- w czym masz problem?

bobek90

nie rozumiem was, napisalem tylko ze nie rozumiem czemu GTA V jest w rankingu wyżej niż gry, które wymieniłem.... czytanie ze zrozumieniem, nie mam problemu .

Filip69x

odpowiedź nie do Twojego komentarza, sorry ;d

Filip69x

a ja nie rozumiem ciebie bo oceniasz nie grając w coś to tak jakby ocenić film widząc tylko czołówkę BITCH PLEASE.

Filip69x

Świat FW bez osób, które nie potrafią zrozumieć, że nie każdy musi lubić to co one, albo że ktoś może woleć coś innego byłby zbyt ubogi... A, no i jeszcze "bo to klasyka, więc jest lepshe" :) to nie gimbazowanie, wcale, fokle

użytkownik usunięty
Filip69x

Nie grałeś ale oczywiście musiałeś dać "1" brawo kretynie!

ocenił(a) grę na 10
Filip69x

nie mogło a one nie mogą przebić jej bo nie można porównywać strategi do TPP

Filip69x

grałem i zdecydowanie nie zasługuje na 1 miejsce...

ocenił(a) grę na 10
Filip69x

R.I.P. logic.

ocenił(a) grę na 10
Filip69x

Herosi byli nudni w ch*j. To już w pierwsze GTA katowałem więcej na klekocie z windą 95.

decik84

Jak można ocenić GTA na 1 lub 2???

ocenił(a) grę na 8
5476

Normalnie....oceń zmiany od III-ki i zastanów się czy naprawde to gra najlepsza na świecie....

decik84

Jest realniejsza, ładniejsza i ma bardziej rozbudowany świat, więcej detali, więcej pomysłów. Fabuła też nie gorsza niż w czwórce. Trzeba iść z czasem bo świat w miejscu nie stoi...

decik84

Oceniam hirołsy na 1 bo nie zasługuje na pierwsze miejsce

ocenił(a) grę na 9
decik84

Wiec GTA V oceniłeś na 2 tylko dlatego że jest nowe?

Catacombe

Final 7 powinien byc 1. Fani gta pomyslcie prosciej zrobic wielkie miasto samochody strzelanie Bieganie i takie tam rzeczy ktore spotykamy na codzien czy piekna fabule orginalna rozgrywke. Gta 5 nie zasluguje na 1 miejsce poniewaz jest to czysta rozrywka i nic poza tym. Chcielibyscie zeby bylo tak i z filmami i zeby sci fi byly pierwsze

ocenił(a) grę na 10
flock

Na co dzień takich gier jak GTA się nie spotyka. Ta gra oferuje i ogromne możliwości i świetną fabułę.

ocenił(a) grę na 8
wiktor_hal

Najlepsza gra na świecie to taka w która sie gra...i gra...i gra......i wiesz co jeszcze? I gra:) Lata mijaja a ludzie grają.....tak jak z Quake3, Half-lifem czy Diablo II albo Warcraftem czy Starcraftem.
Najlepsza gra na świecie jest najlepsza mimo że zmieniają się "standardy", pokolenia i efekty wizualne....

ocenił(a) grę na 10
decik84

Ja gram gram i gram w Skyrima już 3 lata to dla mnie boska i najlepsza gra!

ocenił(a) grę na 10
decik84

Niby czemu?, takie są czasy że co chwile jest premiera gry która oferuje pod wieloma względami wiele nie tylko graficznie, a GTA to legendarna seria do której się wielokrotnie powraca cały czas, GTA VC,SA,3, nawet IV. Więc co?.

flock

Nic z tego twojego bełkotu nie można zrozumieć.

ocenił(a) grę na 9
flock

Gra ma byc rozrywka. Nie bede z toba dyskutowal, jesl twierdzisz, ze jest to cos wiekszego,

ocenił(a) grę na 9
flock

"Fani gta pomyslcie prosciej zrobic wielkie miasto samochody strzelanie Bieganie i takie tam rzeczy ktore spotykamy na codzien......." skąd Ty jesteś z Wołomina ???? :D :P

ocenił(a) grę na 10
5476

Tak jak ja, ta gra mi się znudziła po 3 godzinach.