dobry marketing. w USa to sie poplakalem ze smiechu, zreszta smieje z ludzi ktorzy za wszelka cene musza zagrac :D gra jest dobra, ale nic poza tym.
GTA V jest dobre, ale 1 miejsce to przesada
Na 1 miejsce zasługuje The Last of Us albo Trylogia Fable
Pozdrawiam ;)
Kur.. ktoś ocenia na 10 bo bardzo spodobała mu sie ta gra więc ch. wam do tego. Oceniając gre na 1 lub okazujecie zero szacunku jej twórcom jesteście jakimiś imbecylami. Jarasz sie inną grą daj jej 10 jeżeli będzie ona na tyle dobra to też sie wybije a jeżeli nie to trudno. Na ch. takie pieprzenie i dawanie jedynek patola no ale co zrobić takie czasy. Gta v to solidna gierka przeszedłem całą i napewno pozostanie w mojej pamięci.
Też tego nie rozumiem. Gra ma wielki świat, ale został on niewykorzystany. Człowiek jeździ i nic z tego nie wynika. To gra samochodowa. Reszta to tło. Szkoda, że fabułę zepchnięto na dalszy plan. Rozmach nie wiadomo po co.
Po prostu bardzo dobra gra, zasługuje na wysoką ocenę.
Zgadzam się, że 1. miejsce w rankingu gier to chyba przesada, ale dawanie 1 albo 2 tylko po to, żeby sztucznie zepchnąć ją niżej, to dopiero objaw prymitywizmu. I nie tylko gimbazie podoba się GTA V, znam sporo przykładów (łącznie ze mną) na potwierdzenie.
Spoko gra i wogóle, ale żeby była aż tak wywyższana to troche tego nie rozumiem, wiem kiedyś była mania na różne gry, Wiedźmina, Hirołsy itp. Ale bez przesady, owszem lubie Serię GTA ale ta część jakoś mi nie przypadła do gustu.Po prostu pomysły wykorzystane na nowo.I mówie odrazu to moja opinia jak ktoś się nie zgadza to się nie zgadza, nie zmienie jego poglądów na siłe.
czy ja wiem czy taka fajna ta gra, gra jak gra, ja lubię trudne gry a w tej grze nie trzeba ani ruszać mózgiem ani nie jest trudna. Często przesiaduję na różnych stronach typu torrenty, żebyście widzieli ile dzieci komentuje tą grę... zachowują się jak by ta gra była czymś wspaniałym... tragicznie to wygląda, gra moim zdaniem jest na raz po zakończeniu singiel player gra jest nudna, nie chce się grać, multiplayer też nie jest rewelacyjny.
traktuj rankingi przez własny gust- wyzywaj innych od gimbazy :) siadam przed grę i nie myślę o tym czy jak dam 10 to będzie na tym miejscu w rankingu o ktorym mysle, daje 10 bo gra mi sie podoba i wszystko w temacie
gra arcydziełem nie jest, jest dobra, lub bardzo, lecz jak się skonczy mozna o niej zapomniec. do przejscia na raz i już. zawiodłem się, spodziewałem sie czegos lepszego. zdecydowanie za duzo kosztuje. po prostu boom sprzedazowy spowodował że ludzie nie patrzą obiektywnie tylko walą 10 bez sensu...
Gierka mnie pochłonęła na kilka długich wieczorów, ale brakuje tu klimatu. W Vice City zachody słońca, palmy i charakterystyczna muzyka z tamtych lat sprawiały, że od razu się wiedziało że to Miami. W San Andreas gangsta rap, wojny gangów i też wszystko jasne, a tutaj tak trochę nijako pod tym względem było, ale misje, postacie i dialogi mi się bardzo podobały i przesiedziałam przy tym 50 godzin.
Z tego co piszesz wnoszę,że masz zaburzenia sprawności intelektualnej więc twoje zdanie nie ma żadnego znaczenia. Bez pozdrowień.
Jak dla mnie najlepsza jest trzecia część Ace Attorney, i nie sądzę, że kiedykolwiek zmienię zdanie (chociaż VC też było bardzo zacne)
Z perspektywy gracza, który pierwszy raz do joysticka dorwał się gdzieś tak w okolicach '89 roku, stwierdzam, że GTA V ma serio predyspozycje do bycia najlepszą grą w dziejach (dotychczas). Za największy jej atut uznaję to, że jest w niej tak dużo zawartości.
Wyobraźmy sobie taką sytuację, że ktoś pyta się nas o radę chcąc zabrać na bezludną wyspę jedną grę. Jedną, tylko jedną grę. Jaką grę byś mu zasugerował? Ja właśnie GTA V ponieważ jest w niej... wiele innych gier. Jest ścigałka - bo można jeździć, ścigać, tuningować; w dodatku wcale nie tylko samochodami. Jest strzelanka - z oczywistych względów. Jest przygodówka - w niektórych misjach. Jest gra eksploracyjna - w postaci pierdółek do zbierania. Jest gra ekonomiczna - w postaci gry akcjami na giełdzie w Los Santos. Jest gra sportowa - te wszystkie golfy, tenisy i inne fizyczne aktywności, które można uskuteczniać. Jest też oprócz tych dodatków gra z bardzo dobrą główną opowieścią, ciekawymi bohaterami, wykręconymi żartami, dowcipnymi dialogami, świetną grafiką, muzyką, reżyserią i scenariuszem... Do tego większość z tych rzeczy można robić nie tylko samemu, ale i online z ziomkami.
Jeśli ktoś miałby móc mieć tylko jedną płytkę z grą, to GTA V byłoby najlepszym wyborem. A to jest dla mnie właśnie wyznacznik "najlepszej gry". Nie to, czy jest to MOJA ulubiona gra, ale czy jest to gra, którą mogę w ciemno polecać INNYM. Kolega wyżej twierdzi że dla niego najlepszą grą jest Ace Attorney - spoko, nie jest to jednak odpowiedź na to, czy to najlepsza gra, tylko czy to najlepsza gra dla niego.
Osobiście GTA V uważam za genialną, i choć więcej czasu spędziłem i spędzę pewnie jeszcze w stareńkim San Andreas, to wiem, że "piątka" jest grą lepszą - pełniejszą, ładniejszą, dłuższą. Z tej jednej płyty można zapoznać się z prawie całym spektrum rozrywki oferowanej przez gry video. Nie ma w niej chyba tylko strategii RTS i piłki nożnej, ale kto wie co przyniosą kolejne update'y..? ;D
Bo to, niestety, gra dla gimabazy. GTA V to jedyne GTA, które w ogóle ukończyłem. Poprzednie części odstawiałem po dwóch godzinach grania. Mogę sobie wyobrazić "Red Dead Redemtpion" bez... koni. ale czym byłoby GTA bez samochodów? To nie byłoby nawet "Grand Theft".
nie ma to kłótnia o ocenę gry padłam i oczywiście sami faceci się kłócą gorzej niż baby na jarmarku o szminkę hahah
Trole internetowe gra znakomita i niektórym dupę ściska chcą pokazać czego nie reprezentują a reprezentują sobą zero.
Dlaczego taki jesteś? Nie trzeba lubić GTA V. Tak jakoś się składa, że fani tej produkcji źle znoszą krytykę tej gry.
Zgadzam się w zupełności. GTA V to fajna piaskownica, ale fabuła jest średnia i ani trochę nie wciąga. Na pewno nie będę jej przechodził po raz kolejny. O wiele lepszą grą jest Mafia, mimo mniej rozbudowanego świata i braku misji pobocznych.
Nikt Cię nie zmusza do lubienia są różne gusta, tyle że nie zauważasz że jest fajna fabuła, dobry sandbox i fajny multi. Upraszczasz dyskusje i nie wiem na co liczysz.