Moim skromnym zdaniem, Nvidia nic nowego nie odkryła tym jakże szczerym stwierdzeniem...
ALE i tak im się to chwali, że się wreszcie przyznali!!
http://www.cdaction.pl/news-34979/nvidia-grafika-na-konsolach-nigdy-nie-bedzie-j uz-lepsza-niz-
na-pc.html
co przyznali? ze konsole beda chujowe bo na pokladach znajdowac sie bedzie sprzet amd a nie nvidi? smiac mi sie z dzieci chce.
ps ''ic stond'' z tym syfem zwanym cda :)
Przyznali jedynie słusznie, że konsole już nigdy nie zdołają pokonać komputerów w kwestii zaawansowania technologicznego.
Ja na twoim miejscu, bym ich dziećmi raczej nie nazywał... a to że w praktyce amd lepszy od nvidi jest,(i tańszy) to już każdy dawno wie...
CD-Action jest bez cienia wątpliwości, największym magazynem z grami i o grach w polsce!! Jeżeli nawet tego nie wiedziałeś, to na chuja się w ogóle udzielałeś??
"Przyznali jedynie słusznie, że konsole już nigdy nie zdołają pokonać komputerów w kwestii zaawansowania technologicznego."
Za to pecety już nigdy nie pokonają konsol w kwestii dopracowania gier :>
No, to jest jakby logicznie oczywista oczywistość, że skoro udało im się już dość dawno, przekonać większość graczy do konsol, to są wówczas zobowiązani najlepiej dopracowywać wszystkie gry, przeznaczone zawsze, zazwyczaj najpierw na tę właśnie platformę...
fanboje atakują, tak jak napisał @analinvader przecież nvidia nie będzie miała dobrego zdania o konsolach które mają podzespoły konkurencji. Zarówno nowy xbox jak i ps4 czy to się komuś podoba czy nie będą miały w sobie części od AMD.
Dlaczego od razu "fanboje" ? to, że nie wiesz wszystkiego co się wyrabia za twoimi plecami i jesteś być może jakimś tam zwolennikiem konsol, nie musi wcale od razu oznaczać, że jesteś konsolowym fanbojem...
Czyli widzisz, Nvidia musiała w pewnym sensie przegrać, aby się przyznać do porażki.
Ja i tak wolę AMD, jakby co...
Miałem raczej na myśli to że ten artykuł nie ma sensu, przecież nvidia nie będzie słodzić AMD że wygrali przetarg.
A co do fanboja stwierdziłem tak, ponieważ 1 wypowiedź zabrzmiała jakby ten artykuł miał jakieś wielkie znaczenie.
Wiadomo że jak wydamy trochę kaski, to PC będzie miał lepsze bebechy od konsoli.
Pozdrawiam.
Ale ja mimo wszystko, jakoś nie jestem pewny tego, że nie dałoby się w żaden sposób tworzyć lepszych konsol, skoro w PC się da, to dlaczego w konsolach miałoby być to niemożliwe? Być może faktycznie konsole już nigdy nie pobiją pc-tów, ale raczej nie dlatego, że komputery są zbyt dobre, tylko chyba bardziej dlatego, że konsole są tworzone za słabe, chociaż mogliby w rzeczywistości o wiele lepsze wypuszczać.
Mogliby robić lepsze konsole, tylko jakie byłby ich ceny. A dodatkową kwestią jest to że sprzęt nadal dość szybko tanieje więc byłoby to trochę ryzykowne z ich strony aby władować np. jakąś wypasioną kartę graficzną której cena później nagle spadnie.
Z tego co czytałem Sony nie będzie mieć dużych zysków z ps4 (chodzi o samą konsole) liczą na zarobek ze sprzedaży gier.