PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Ja też :)

użytkownik usunięty
fantometka

Na szczęście to już niedługo

ocenił(a) grę na 10

Też się nie mogę doczekać, zapowiada się świetnie. Początkowo byłem pewien obaw czy wprowadzenie 3 głównych postaci to dobry pomysł, ale po obejrzeniu fragmentu gry to rozwiązanie zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Mam nadzieję, że wyjdzie też na PC.

użytkownik usunięty
chiptunez

Mi na PC by nie poszło ale na X360 tak

ocenił(a) grę na 10

Mam nadzieję, że mi pójdzie bo niestety nie mam ani PS3 ani X360. Na PC pewnie się pojawi ale później, czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) grę na 9

Nie mogę się doczekać a wy? Właśnie ukradłeś mi te zdanie z głowy też miałem to napisać :).Ja czekam na GTA V od 4-5 lat po znakomitej czwórce nie mogłem się doczekać piątki strasznie długo to trwało ale najważniejsze że w końcu wyjdzie szkoda że na PC będzie czebało poczekać bo tak to bym sobie zamówił a tak poważnie siostra chciała mi zamówić ale już nie było miejsc no i dobrze bo by mi kupiła wersje na konsole ale szczerze zaskoczyła mnie tą niespodzianką no może nie udaną ale liczą się intencje :).Pozdrawiam fanów gta

użytkownik usunięty
DemiaN

Szczerze to GTA IV było nudne ale dodatki nie

ocenił(a) grę na 9

Dla ciebie nudne dla mnie nie! Przeszedłem czwórkę chyba ze 5-6 razy dla mnie świetna gierka.

DemiaN

Mi też się "IV" podobała. Na szczęście już we wrześniu można będzie zagrać w GTA V, jupi! Niech żałują Ci, co konsol nie mają, bo na wersję PC, będą musieli trochę poczekać. ;)