PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Nie mówię że to słaba gra bo jest zajebista, ale serio ? Pierwsze miejsce w rankingu ?? Na
pewno nie

MrVincent

DOBRZE tak ma być, nie grałem ale 10/10 jak dla mnie świetna gra arcydzieło

ocenił(a) grę na 10
pitrzel

??????????????????????????
przecież nie grałeś, to skąd wiesz :p

Stilnes

wiem

ocenił(a) grę na 8
pitrzel

Jesteś p********ą wróżką????

Stilnes

ehhh... aż szkoda komentowac

MrVincent

Prawie każda nowa gra ma teraz średnią powyżej 9. Spokojnie, za kilka miesięcy ocena spadnie o kilka dziesiątych, gra najprawdopodobniej wyleci z pierwszej pozycji, ale najpewniej utrzyma notę 9,1-9,3 i być może przedzieli Heroesy.

ocenił(a) grę na 10
Evangarden

Żartujesz sobie ? TO JEST GTA !!!

iniesta019

I co z tego?

ocenił(a) grę na 10
Evangarden

To z tego że każde GTA powinno dostawać same dziesiątki :)

ocenił(a) grę na 10
iniesta019

A tak serio to gra jest znakomita ale nie czuje takiego klimatu jak w Vice City.

ocenił(a) grę na 7
iniesta019

Vice city hahaha Piątka przebija wszystkie częśći Gta

MrVincent

masa maniaków (jak pitrzel) daje dyche "bo DŻITIEJ"

MrVincent

Większość widziała tylko trailer, nie mieli styczności z grą, przeczytało kilka recenzji, że gra mega hiper i kisiel w gaciach :P 10 trzeba dać!

ocenił(a) grę na 10
MrVincent

Nie wiem co wam się nie podoba w tej grze.

MrVincent

Co za gimbdebilizmy zapewne jeszcze nawet nie poprzechodzili ani jednego poziomu ale odrazu oceniają gre na 10p.

ocenił(a) grę na 10
MrVincent

I dobrze. Bardziej zasługuje na to niż Heroesy. To jest GTA! Z tym się nie walczy :P

wafel4

10/10 nieważne jak słaba będzie i tak nie zmienię, rozpłaczcie się z tego powodu ;(

ocenił(a) grę na 3
pitrzel

ta jasne to mówi gimbus bo GTA są "autka" i "gangsta" proszę was

MrVincent

1 miejsce w pełni zasłużone ta gra jest wspaniała :)

ocenił(a) grę na 3
mativandamme

Nie za bardzo to tylko przejazd na sukcesach poprzednich odsłon GTA jest po prostu nudne po przejściu głównego wątku nie ma sensu do niej wracać. Dla mnie 3/10 nie ma w niej niczego wyjątkowego poza grafą, a szczątkowa namiastka humoru i fabuły nie zachęca do jej zgłębiania

XMichal95

Nie ma nic poza grafą?

No, przepraszam, ale grafa to w tej grze nie jest jakaś szczególna :p Owszem, jest bardzo ładna, nie przeczę, ale taki poziom (technologiczny) prezentuje chyba każda duża gra tego roku. Minusem natomiast jest brak jakiegokolwiek... stylu. Czasy się zmieniły, grafika rozwija się coraz wolniej i producenci gier wiedzą, że nie wystarcza już wydać grę z dobrą grafą, żeby się sprzedała. Coraz bardziej stawia się na specyficzny klimat uzyskiwany dzięki efektom audiowizualnym- patrz bioshock, tomb raider, borderlands, journey, walking dead, Skyrim i dziesiątki innych. Gta jest pod tym względem bardzo zwyczajne, niczym się nie wyróżnia, poza byciem Gta.

XMichal95

To ty chyba człowieku grałeś nie w tą grę ty chyba jesteś nienormalny jak GTA 5 ma tak otwarty świat i mozliwości że można grać w to latami jak San Andreas a jak ty napisałeś że GTA 5 jest nudne to idź graj w metina frajerze bo tacy jak ty mnie denerwują. Zrób lepszą grę to wtedy pogadamy kozaku.

MrVincent

Hirołsi na 1 i dodatki na podium to jest żenada. Najgorszy ranking w sieci.

MrVincent

To jest bez sensu Gta 5 ma 400 głosów a hirołs 15000 i gta 1 miejsce SERIO

Ziomix

nom zgadzam się ,żenada ,ale trzeba liczyc ze spadnie za Herosów bo tak nie może być:D jak sie wkurze to zrobie jak gimby i zamiast 10 dam 1 bez grania hihi:)

użytkownik usunięty
MrVincent

GTA 5 jest tak zajebiste że nie powinno być w tym rankingu bo jest ponad nim

ocenił(a) grę na 9
MrVincent

Bez obijania gra bardzo dobra bo cholernie zabija czas już dawno nie spędzałem tak wielu godzin przed PS3. Świetne jest, że możemy grać trzema postaciami, każda jest inna i ma inne misje poboczne, dzięki temu gra jest bardziej urozmaicona i nie nudzi się szybko.

ocenił(a) grę na 7
MrVincent

Oby ciągle była pierwsza

MrVincent

GTA IV było średnie więc czemu V miałoby nagle stać się arcydziełem? Zacznie spadać w rankingu na łeb na szyję jak tylko wyjdzie na PC i ludzie będą piracić. I tak wszyscy wiemy że stare dobre Herosy dają więcej frajdy.

MrVincent

Na 100% osoby które uważają że ta gra jest arcydziełem i zasługuje na 1 miejsce prawdopodobnie nie grały w inne 100 razy lepsze gry (np. Fallout 2 i 1, Baldur's Gate 2 i 1)

Ziomix

nawet jakby zagrali to by dali dla tych gier 1 bo przecież tam nie ma dobrej grafiki i za mało akcji a oni chcą naparzać setki zombiaków czy niewinnych NPC na ulicach... i jeszcze co najgorsze w tych grach trzeba myśleć...

MrVincent

Mówicie zupełnie tak, jakby ranking miał jakiekolwiek znaczenie. O to, co powinno być na tej liście, czego nie ma a jest, możemy się wykłócać do śmierci, a i tak zawsze dla kogoś będzie to potwarz i kpina. Vox populi, sama nie byłabym w stanie wybrać, co jest moją grą namber łan, i dlaczego nie Hirołsi, których szalenie sobie cenię.
Zresztą, zawsze tak jest, że w przypadku większej premiery jest najpierw ogromne BOOM!, same 10, a jak emocje już opadną, to i ocena trochę się obniży, i w rankingu spadnie, a i czas zrobi swoje... Tak było w przypadku "Bioshock", "Half-Life 2", "Far Cry 3", "Skyrim" - nie pamiętam, jakie były najwyższe ich pozycje, ale zdecydowanie spadły o tamtego czasu.

Z wyrazami szacunku
Kazik

użytkownik usunięty
Kazik_chan

Najlepiej, jak każdy ułoży swój własny ranking i się nie przejmuje tym na stronie :)

MrVincent

Poczekaj aż się trolle dobiorą do oceniania tej gry :)

MrVincent

Zgodzę się z tobą. Herosy to Klasyka gatunku i każdy tą grę zna , a większość z nich grała. Żadna inna gra nie przebije godzin spędzonych w H3 wspólnie z kolegami...

A pojawia się jakieś marne GTA , w którym chodzi tylko o zabijanie , przestępstwa itd. I za sam tytuł dostaję 10/10... Nie o to tutaj chodzi. Nie będę oceniał tej gry , bo nie grałem , nie dam jej ani 10 za tytuł , ani 1 za to , że nie lubię takich gier. Tyle w temacie :)