Słyszałem już opinię, że fizyka jazdy i model zniszczeń mówiąc eufemistycznie prezentują się nie najlepiej. Ktoś tam przeszedł 6 misji i usunął grę z konsoli hehe Jest nieciekawie... Tyle szumu a content nie powala...
pecetowcem:-) ale to jest żałosne. Śmieszą mnie tacy ludzie. wiem że tylko czekasz żeby ktoś napisał że konsola jest lepsza i się zacznie. niedoczekanie twoje trollu.
"który już grał w GTA 5 na konsoli."
Wszyscy wiedzą że tej gry nie ma na pc więc po co piszesz "na konsoli:? trollinio jak nic.
Mi się podoba! I fizyka jazdy i model zniszczeń. Jak można coś oceniać jeśli się w to nie grało? Rockstar wycisnęło z konsol tyle, ile się dało.
Ja przez błąd paczkomatu mam dostęp do swojego egzemplarza trochę wcześniej i zaraz będę testował :)
Według mnie fizyka jazdy jest całkiem przyjemna, model zniszczeń co prawda podobny tyle że tutaj trzeba dłużej walić w coś autem żeby się wgniatało, ogólnie gra bardzo przyjemna, niesamowite Los Santos, noi misje też coraz ciekawsze, obecnie szykuje napad na jubilera :)
I tyle w temacie! ;) Ja kupuję dopiero za miesiąc, bo budżet niestety nie jest najlepszy. Już nie mogę się doczekać. Wszystkim, którzy już grają: MIŁYCH WAKACJI W LOS SANTOS!
>Jak można coś oceniać jeśli się w to nie grało?
Przecież nic nie oceniam. Podaje tylko zasłyszaną opinię z innego portalu człowieka, który już grał w GTA 5 na konsoli.
Zależy od auta. Moim zdaniem gra jest samochody są trochę nadsterowne ale można się przyzwyczaić. Ale to jest GTA!!!! 10/10!
Tak nie które auta lipnie się prowadzi ale bądźmy szczerzy czy osoba która ma prawko bez problemu będzie prowadziła ferrari ? :P
Nie grałem, ale widziałem że już pojawiają się pierwsze oceny :
Eurogamer.net - 9/10
Polygon - 9,5/10
Joystiq - 4,5/5
CVG - 10/10
IGN - 10/10
GameSpot - 9/10
GameInformer - 9.75/10
Destructoid - 9/10
GiantBomb - 5/5
Gamereactor - 10/10
Edge - 10/10
Kotaku - Yes
OPM -10/10
DigitalSpy - 5/5
GodisaGeek - 10/10
Videogamer - 10/10
Xbox 360 Achievements - 100/100
trustedreviews - 9/10
DigitalTrends.com - 4,5/5
Metro.co.uk 10/10
fragment wiadomości z gamezilla, tak więc albo ten gość nie grał w ogóle w gta5( co jest bardzo prawdopodobne) i piszę pierdoły bo jest trollem, albo ci wyżej mylą się co do swoich ocen, sam zadecyduj.
Gra mnie powaliła i choć ma małe skazy czyli malutkie bugi na które nie zwracam uwagi np. 2 gości spadało ze schodów zamiast po nich normalnie zejść itp. ale rockstar zrobił i tak kawał dobrej roboty. Zdziwi mnie fakt jeśli nie powstanie film na tej marce.
Widziałem że miasto jest wyludnione 5 ludzi na kilometr kwadratowy,pustki
Co do ocen zobaczymy na ocenę graczy na Metacritic
Oceny serwisów internetowych są coraz mniej wiarygodne
GTA V to potężna gra a konsole nie mają dużej mocy, nie martw się na PC będzie lepiej, samemu będzie można ustawić ilość aut, ludzi i detali widocznych na ekranie tak jak było poprzednio.
Co Ty gadasz, ja tam śmigam ulicami, wszędzie dużo aut, ludzie spacerują, nie ma żadnych pustek.
Film nie powstanie, Rockstar oficjalnie się wypowiedział na ten temat nie chcą sprzedać praw do egranizacji ponieważ nie chcą zaszkodzić marce. Każdy pamięta chyba co było z max Paynem.