PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Trevor

ocenił(a) grę na 8

Czy nie wydaje się wam psychopatą, który nie potrafi się opanować swoich emocji, nerwów itd.? Twórcy trochę nie przesadzili, mam nadzieję, że jako gracz będę miał decyzje w misjach, a nie tylko mordować, mordować i przybierać sobie coraz więcej wrogów.

ocenił(a) grę na 9
LordWieslaw55

Moim zdaniem - i chciałbym, żeby tak było - Rockstar, aby przebić samych siebie, musi dołożyć właśnie tę nieliniowość, o której wspominasz. Już w GTA IV mieliśmy parę momentów, kiedy, no, trzeba było podjąć trudną decyzję - nie przekładało się to na dalszą grę w takim stopniu, jak w cRPG's, ale była dramaturgia.
W GTA V widać, że twórcy chcą pójść dalej - stąd aż trzech bohaterów. Nieliniowość bedzie większa, ale liczę, że wybory rzeczywiście bedą miały wpływ na fabułę, a nie tylko na gameplay. Nieliniowość to przyszłość gier i myślę, że magicy z Rockstar nie zawiodą i wyczarują w tej dziedzinie coś, co zaskoczy i zachwyci całą branżę.

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

Właśnie to będzie najlepsze w tej grze, że będzie aż trzech najprawdopodobniej skrajnie różniących się od siebie pod względem osobowości oraz charakteru, nieliniowych bohaterów i tylko od ciebie tak naprawdę będzie przecież zależało, którego wybierzesz, z którym się akurat utożsamisz!!
Poza tym wydaje mi się, że Trevor nie będzie wcale jakimś świrniętym "psychopatą", nastawionym tylko i wyłącznie na destrukcję, chcącym tylko "mordować i mordować", ale raczej pozytywnym na maksa wariatem!!