PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Ale szczerze
wg. mnie to A zabójstwo Trevora (którego nigdy nie lubiłem)
dlaczego nie C? Pomyślcie przedtem bohaterowie wykonywali to co im kazali a teraz od tak wszystkich zabili w 5 minut.

ocenił(a) grę na 10
lorster

No niewykluczone ze to takie "falszywe" zakonczenie.
Ale niemoglbym odpalic ani Trevora ani Mike'a.

lorster

Ja wybrałam trzecią opcję, bo myślałam, że to będzie zabójstwo Franklina. W sumie nie chciałam zabijać nikogo ale jak juz trzeba było to najmniej Franklina lubię więc wybrałam jego. Dobrze, że w tej wersji wszyscy przeżywają:). Ale gdyby nie było trzeciego zakończenia to zabiłabym Michaela, bo Trevora to mi tak szkoda trochę:)

lorster

"Pomyślcie przedtem bohaterowie wykonywali to co im kazali a teraz od tak wszystkich zabili w 5 minut."
No tak, bo zdecydowanie bardziej kupy trzyma się zabicie przez Franklina w zasadzie najlepszego przyjaciela, dzięki któremuś w ogóle do czegoś w życiu doszedł (Michael), albo kumpla, który zawsze stał po jego stronie i nigdy nie powiedział na jego temat złego słowa, mimo że był nieobliczalny i bezkompromisowym socjopatą (Trevor).

ocenił(a) grę na 10
lorster

Udało im się bez żadnych problemów obrabować bank rezerw federalnych więc czemu mieliby mieć problem ze zlikwidowaniem czterech chłystków :D

ocenił(a) grę na 10
Alex_DeLarge_

Ale czemu nie zrobili tego kilka tygodni wcześniej!?

lorster

Bo mieli nadzieję na pokojowe rozwiązanie sytuacji. "Długas" długo się nie odzywał, Triady przycichły, FIB obiecało odpuścić Michaelowi, Merryweather nie wiedziało o skoku na Bank Rezerw Federalnych i nie wiadomo było, że ich udziałowcem jest Devin Weston, takie tam. No i w dodatku koncentrowali się na czym innym, a konflikt na linii Michael - Trevor wystarczająco zajmował ich uwagę.