PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624453}

Hunted: Kuźnia demona

Hunted: The Demon's Forge
2011
6,4 294  oceny
6,4 10 1 294
Hunted: Kuźnia demona
powrót do forum gry Hunted: Kuźnia demona

tandeta

ocenił(a) grę na 3

nie polecam nikomu tej gry, najgorsza gra w jaka grałem

dziobi91

To w mało gier grałeś widocznie ;) Może animacje i grafika kuleją, ale fabularnie stoi wysoko, poza tym granie Elfką wciąga a zagadki s ą przednie.

ocenił(a) grę na 3
butryk_2

nie wiem czy lubisz gry z gatunku slasher ale ale moim zdaniem ta gra nie rowna sie z takimi tytułami jak darksiders czy castlevania lords of shadow

dziobi91

Czyli rozumiem, że oceniasz grę albo na 1 (tandeta) jeśli nie jest to gra dorównująca wyżej wymienionym, albo na 10 jeśli jest. Nie powiedziałem nigdzie, że jest lepsza, jest przyzwoita Hunted za fabułe, zagadki, sterowanie Elfką oraz dialogi ich dostało u mnie mocne 6/10. Darksiders chyba 8 albo 9 ;)

ocenił(a) grę na 3
butryk_2

dla mnie zabrakło jej trochę by dostać 6 brakło mi w niej czegoś co sprawia że się przyjemnie w nią gra u ciebie mogło być inaczej ponieważ każdy szuka w grze czegoś innego ta gra mi nie przypadła do gustu i pewnie wielu osobą też ale na pewno zalazło ie też wiele osób dla których ta gra jest super, "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził:D" jeżeli cie interesuję jak oceniłem inne gry w które grałem zapraszam na mój profil na filmwebie a jeżeli chcesz być na bieżąco czekam na zaproszenie do znajomych. Pozdrawiam dziobi91

ocenił(a) grę na 9
dziobi91

ja przeszedłem Hunted 2 razy i zacznę grać po raz trzeci bo bardzo mi się podoba i ogólnie to jedna z lepszych gier w jakie grałem ostatnio. a darksiders było dla mnie okropną stratą czasu i grą bez klimatu. Hunted cenię przede wszystkim za humor i własnie historię.

ocenił(a) grę na 8
gjc44

Akurat Darksiders, jest naprawdę dobre, chociaż jak grałem w Darksiders 2 to dopiero zauważyłem, że jedynka przy dwójce to słabizna :D

ocenił(a) grę na 8
butryk_2

Podpisuje się pod Twoją wypowiedzią.
Niestety w dzisiejszych czasach mało kto zwraca uwagę na fabułę, a ta jest najsilniejszą stroną gry. Grafika leży, inteligencja przeciwników czasem kuleje, ale poza tym to Gears Of War w świecie dark fantasy. Dodam jeszcze że najlepiej smakuje w koopie ;)

Co do autora posta... w mało gier grałeś ;P

ocenił(a) grę na 3
dziobi91

Najbardziej w opisie spodobało mi się określenie: "okraszona została olśniewającą grafiką..." Grałem w nią na ps3 gdyby oceniać ją w kryteriach ps2, nadal nie była by olśniewająca. Mało tego grafika jest tak słaba że oko cierpi :/ system sterowania postaciami też z czapy, nie ma w nim płynności, intuicyjnego obycia z bohaterem. Za mało przeszedłem by wypowiadać się na temat innych aspektów rozgrywki.
Jak dla mnie God of War, Castlevania, a nawet średni Dante's Inferno kładą ten tytuł na łopatki jeżeli chodzi o frajdę z gry (moje osobiste zdanie)

ocenił(a) grę na 5
dziobi91

zgadzam się chciałem dać 6 ale nudziłem się przy tym strasznie. o wiele lepszą rozrywkę oferuje Władca Pierścieni wojna na północy ale ma:
-system ekwipunku
-dialogi
-lepszą grafikę
-możliwość wybierania grywalnej postaci PRZED grą a nie gdzieś tam w połowie poziomu
-fajniejsze uniwersum(śródziemie)
-lepszy system walki(jak ma być slasher to niech system będzie szybki i brutalny a w Hunted jest nudno i powolnie walka na odległość Caddokiem to jkiś żart nie da się porządnie wycelować a przeładowuje wolna
Ogólnie przeciętna gra bez klimatu czy ciekawszej fabuły. nie ma porównania do choćby Darksiders - ze świetnym klimatem ciekawymi zagadkami i o wiele lepszym systemem walki który pozwala poczuć moc postaci. tutaj w ciągu 2 godz. zginąłem 4 razy bo caddoc za wolno atakował i jak na takiego kolosa pada strasznie szybko. mógł się różnić od elfki choćby powolną regeneracją zdrowia. no i czyj to był pomysł żeby móc nosić tylko jeden eliksir?! poważnie?!?!? żeby cociaż 2,3 ale nie bo jeden!

SuperO_2

ja mam cztery ELIKSIRY ŻYCZĘ I MOC PO 4

ocenił(a) grę na 5
wort801

eliksiry ŻYCZĘ I MOC? czyli co to znaczy?

SuperO_2

mam Eliksiry które ładują życzę i Energie i mam po 4

ocenił(a) grę na 5
wort801

a ja niestety tylko po jednym