Gdyby przedłużono kontrakt LEGO z TT Games to jaką grę byście chcieli zobaczyć lub jaką byście obstawiali. Ja bardzo czekam na pełnego Hobbita. Przez to czekanie nie kupiłem nawet pierwszego. Natomiast, gdybym miał obstawiać to być może zobaczylibyśmy powrót Bionicle, bo LEGO ostatnio zrestartowało serię, a kiedyś wydało z niej trzy gry.
Ja też nie kupiłem Hobbita. Tylko syn wypożyczył od kolegi.
Jest wieleeeee,wweiiieelle,wiele gier lego które mogą być fajne.
Oczekuję gier które wzorowały się na filmach lego jak Lego-Przygoda.
Lego Batman 4 z Zodem jako wróg i Legionem Zagłady. Akcja może się rozgrywać na Ziemi na różnych miastach może na orbicie,Księżycu,Watchtower i Hal of Justice. Otwartym światem może być Metropolis które nir ma być ciemne i puste jak Gotham tylko jak Nowy York.
Z tych dlc to mógłby być Teen Titans,Suiced Squad(wzorowane na filmie),Green Lantern (Wzorowane na filmie),BvS(wzorowane na filmie),Doom(wzorowane na filmie Lego(jeśli widzisłeś Lego Bizarro to tam jest zapowiedź do doom) i dlc o Atlantydzie Z darmowych to Policjanci w Gotham, postacie z Batman:Red Hood i dlc z dziewczynami.
Mogą być Igrzyska Śmierci,Lego Racers,Lego Minecraft,Lego Disney/Pixar/Toy Story,Lego Simpsonowie,Lego TMNT(wzorowane na kreskówkach z lat 90 i 2003. Może być też Crossover DC z Marvelem. Może być też jakaś bijatyka z lego, która parodiuje Mortal Kombat. Tyle że to możedotyczyć np.Disneya i Dreamworksa,Dc i Marvela itp.
Oczekuję też na inne platformy LCU lub jej 3 kontynuacji. Może
Bardzo dużo fajnych pomysłów masz :) Mi się podoba pomysł zrestartowania LEGO Racers, albo ten crossover DC z Marvelem. W ogóle ludzie z LEGO powinno przeczytać Twój post i wziąć parę pomysłów. Co do Batmana to powoli mam już szczerze dość, chociaż nic złego nie mam do serii. Natomiast mam inną sprawę. Na stronie do gry LEGO Marvel's Avengers zamieściłem post o nowej grze LEGO jeszcze w tym roku! Koniecznie zobacz, jakby co link podaje poniżej:
http://www.filmweb.pl/videogame/LEGO+Marvel%27s+Avengers-2015-733754/discussion/ Nowa+gra,2626314
LEGO Ojciec Chrzestny, LEGO James Bond, LEGO Szybcy i Wściekli, LEGO Mumia, LEGO Powrót do Przyszłości, LEGO Robin Hood, LEGO Piła, LEGO Opowieści z Narnii :D
A może TMNT,Power Rangers,Lego Racers,lego bijatyka(disney vs dreamworks,dc vs marvel),Transformers,Racers(bo skoro minecraft wznowili(1997) to czemu też nie to?),Toy Story,Strażnicy Galaktyki,Lego Batman 4,Lego Hobbit:Edision,Midlle-Earth,x-men,lego marvel sh 3,Lego C.U. na konaole i komputery,Lego Star Wars 4:Rebels,Lego Indiana Jones 3(na podstawie 5 części i innych),Fantastyczne zwierzęta,Lego Disney,Lrgo F'ck
Ostatnio LEGO robi własne wersje różnych popularnych produktów, np. ,,LEGO Worlds", czyli odpowiednik ,,Minecrafta", ,,LEGO Dimensions", czyli odpowiednik ,,Disney Infinity". Więc LEGO mogło, by zrobić własną bijatykę. Według mnie jest to dobry pomysł. Chociaż to pomysł na grę internetową bardziej niż na grę za 100 zł w sklepach. Za to chciałbym nowe ,,LEGO Racers", o którym wspomniałeś tutaj. Co do ,,Strażników Galaktyki" to włączyłbym ich po prostu do ,,LEGO Marvel Super Heroes 2". Tak samo ,,X-menów".
Ps. Polecasz ,,Jurassic World"?
A G.I.Joe,Power Fangers,TMNT,Transformers,Toy Story,Lego Disney,Lego F*ck,Disney,Ninjago,filmy lego jak z lego przygodą grą wideo,Lego Batman 4,Marvel sh 3 z Thanosem,Lego SW 4:Rebels,Indiana Jones 3,Lego spin-off Harry potter
G.I.Joe jest mniej znane wśród młodszych również. Power Rangers jest znane tylko, że musiałoby być na podstawie filmu oraz LEGO musiałoby wydać zestawy. Żółwie ninja były w zestawach oraz powstaje drugi film, więc dałoby się. Transformers zaś nie ma zestawów. Zestawy Toy Story słabo się sprzedały, więc na grę nie ma raczej szans. Nie wiem o czym miałoby być LEGO Disney. Co to LEGO F*ck?! Ninjago pewnie będzie miało kolejną grę, ale raczej na 3DS znowu i podobne platformy. Chyba, że uznają film ,,Ninjago" za możliwy sukces i wydadzą taką samą grę, co ,,LEGO Przygoda gra wideo". Co do filmów LEGO to jeśli będą odnosiły sukcesy to i gry wydadzą. Ja tam mam dość już Batmana, zwłaszcza, że zrobili 150 postaci w trzeciej części. Chyba, że zrobią ,,LEGO Batman vs. Superman : Dawn of Justice". Co do ,,LEGO Marvel Super Heroes 2" to sądzę, że powinni zrobić kontynuację ,,LEGO Marvel's Avengers" z trzema częściami. Pomysł z ,,LEGO Star Wars : Rebels" wypaliłby najlepiej, gdyby dali razem dwa sezony. Indiana Jones miał dwie części i sądzę, że tyle mu starczy. Jeśli spin off Harry'ego Pottera zarobi dużo kasy i będą zestawy LEGO to i pewnie grę wydadzą.
Wszystko spoko. A ja nie mam dość Batmana. Ale dakt:powinni go dać za co najmniej 4 lata. Indiana Jones mógłby mieć 3 część ale z piąta filmową i głosami legoludków. Szkoda Toy Story. Rebels owszem ale w 2016. Lego F to tak sobie jajaja robiłem. To Lego Marvel S.H. 2 jet właściwie 3 bo ta część avengers to praktycznie 2 część. Lego Disney to taki crossover wszystkich postaci a ztego świata ale lepiej by wyszło w bijatyce i w dimenaions. A właśnie! Lego Dimensions 2!
,,Powrót do przyszłości'' to raczej nie, bo też mniej dzieci zna. Portal tym bardziej. ,,Szybcy i wściekli" jeszcze by mogli być. ,,Opowieści z Narnii" byłyby fajne. Zaś Bond nie, bo trochę zbyt brutalny.
1.Spoko
2.Ale Portal ma być wdimensions.
3.Spoko.
4.Nom.
5.A z Parkiem Jurajskim i Piratami sobie poradzili
Nie znam gości z TT Games na tyle, by wiedzieć, czy przekształciliby Bonda na grę dla dzieci, ale pytanie brzmi: Na podstawie czego, by to było?
Nie podoba mi się pomyśł z Lego TFA. Zupełnie. Choć Lego Przygoda również była oparta na jednym filmie to ciekawie ją rozciągneli. Ale tutaj? Niech pomyślę... Misje byłyby następujące:
-Poziom z początku filmu
-Ucieczka Finna i Poe
-poziom z Rey
-siedziba Maz Knaty
-w Bazie Ruchu Oporu
-Ostateczna Bitwa
-Ostateczna Bitwa Ciąg Dalszy
7 poziomów. Plus 6 z Powrotu Jedi. Słabo...
Lego ma tyle możliwości-Lego TMNT,Lego Angry Birds,Lego Doctor Who, mogliby dodać kolejną msrkę z serii. Jasne,fajnie będzie zobaczyć znowu SW w wersji Lego,ale opartym na jednym filmie? Nie.