PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606439}

Lost: Zagubieni

Lost: Via Domus
2008
5,4 915  ocen
5,4 10 1 915
Lost: Zagubieni
powrót do forum gry Lost: Zagubieni

Jak ją pokonałem to nie mogłem w to uwierzyć. "To jakiś żart?" - pomyślałem. Niestety mimo że czekałem a nuż się jeszcze jakaś misja pojawi, to twórcy nie wyprowadzili mnie z błędu. Tak - to nie żart. Pokonanie tej gry to kwestia 2 godzin? Może 3? I to jeśli wszystko robisz bardzo, bardzo wolno.

Gladiatorek

Mi się gra podoba, ale tam gdzie skończyła się gra to ja myślałem ze to jej 20%.

ocenił(a) grę na 8
Gladiatorek

Wiesz, ta gra powstała w trakcie trwania serialu, więc siłą rzeczy nie mogli ujawnić, co będzie w sezonie 3, 4, 5 i 6. Gra jest po prostu małym skokiem na popularność serialu. Miała być miłym rozwinięciem, ale coś nie wyszło, nie?

ocenił(a) grę na 9
Gladiatorek

Gra byłaby idealna gdyby można było poruszać się swobodnie po całej wyspie między wykonywaniem zadań i tak samo jakby można było robić w bunkrze różne rzeczy, typu korzystać z dostępnych tam przedmiotów. Chodzi mi o to, że fajnie jakby to było tak jak w GTA, że żadnych ograniczeń, możesz iść gdzie chcesz i robić co chcesz, a nie, że wszędzie na około niewidzialne ściany i nie da się iść. A fajnie by było zbadać całą wyspę... tymczasem prędzej się dostanę do miejsc z serialu w Test Drive Unlimited niż tu ^^