Jak ją pokonałem to nie mogłem w to uwierzyć. "To jakiś żart?" - pomyślałem. Niestety mimo że czekałem a nuż się jeszcze jakaś misja pojawi, to twórcy nie wyprowadzili mnie z błędu. Tak - to nie żart. Pokonanie tej gry to kwestia 2 godzin? Może 3? I to jeśli wszystko robisz bardzo, bardzo wolno.
Wiesz, ta gra powstała w trakcie trwania serialu, więc siłą rzeczy nie mogli ujawnić, co będzie w sezonie 3, 4, 5 i 6. Gra jest po prostu małym skokiem na popularność serialu. Miała być miłym rozwinięciem, ale coś nie wyszło, nie?
Gra byłaby idealna gdyby można było poruszać się swobodnie po całej wyspie między wykonywaniem zadań i tak samo jakby można było robić w bunkrze różne rzeczy, typu korzystać z dostępnych tam przedmiotów. Chodzi mi o to, że fajnie jakby to było tak jak w GTA, że żadnych ograniczeń, możesz iść gdzie chcesz i robić co chcesz, a nie, że wszędzie na około niewidzialne ściany i nie da się iść. A fajnie by było zbadać całą wyspę... tymczasem prędzej się dostanę do miejsc z serialu w Test Drive Unlimited niż tu ^^