PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606824}
8,2 20 tys. ocen
8,2 10 1 20412
Mafia II
powrót do forum gry Mafia II

Zakończenie

ocenił(a) grę na 8

Jak nie grałeś nie czytaj. Tak wogule to jakiś skandal że na największym portalu w polsce, a drugin na swiecie nie ma opcji spoiler
Co sadzicie o zakończeniu ?
Mnie osobiście bardzo dotknęło i czułem się bardzo zły jednocześnie smutny dlaczego tak się stało :( Joe to mój ulubiony bohater z tymi tekstami i skłonnoścami alkoholowymi, cudowna scena w burdelu jak tańczy czy tarzanie się nad grobem , klasyka !
Mimo iż zabito mojego ulubionego bohatera to tak właśnie kończy się świetna gra w smutny sposób ale pozostawiający z emocjami, i oto chyba chodzi.
Gra dla mnie dorównuje jedynce, jest bardzo efektowna w strzelaninach, kule rozwalają szyby kawałki ścian, mebli itd...czyli bardzo dobrze jak na spółczesne gry, fabuła bardzo dobra, nie tak jak jedynka, ale doskonałego trudno poprawić.

sisiorex89

powinna byc opcja rozwalasz wszystkich i ratujesz Joe i taka jaka byla tak jak w kane&lynch

jack666

Kto z was widział, że zabili Joe? Bo ja nie...

ocenił(a) grę na 10
dominik_wrona

A jak nie zginal to co sie z nim stalo?

maciek_72_2

no właśnie... nie pokazali tego bezpośrednio, czyli nie można założyć w 100%, że go zabili.

ocenił(a) grę na 10
dominik_wrona

Ja mysle ze zginal. I to jest dobre zakonczenie. Prawdziwa mafia.

ocenił(a) grę na 8
dominik_wrona

Nikt nie widział i chyba każdy wie dlaczego, ale można się domyślać, przecież nie odstawili go do pierdla, co? Jasna sprawa jak się tego typu sprawy w mafii załatwia. Szkoda Joe :/

ocenił(a) grę na 8
jack666

Dokładnie tak powinno być !

ocenił(a) grę na 8
sisiorex89

Czytałam, że ma wyjść dodatek uzupełniający to zakończenie, ale nic to pewnego, bo od dłuższego czasu nic się nie pojawia. Ja sądzę, że Joe wcale nie zginął. A jeśli tak... to jest to dobre zakończenie, pokazuje prawdziwe oblicze mafii gdzie przyjaźń jest tylko słabością. Nie ma happy endu, jest dobrze.

ocenił(a) grę na 8
sisiorex89

Własnie skończyłem grę i kurde. Takiego zakończenia się nie spodziewałem albo nie chciałem bo wiedziałem, że nie będzie happy endu:) W każdym razie jak dla mnie mocne. Tak jak misja gdzie zabija się "siebie" z 1:) polecam

ocenił(a) grę na 8
sisiorex89

Zauważyliście to ciągłe narzekanie na zakończenie? Wielu ludzi twierdzi, że jest słabe, nic nie wyjaśnia itp. i denerwuje mnie naiwne gadanie, że Joe przeżył i na pewno w 3 będzie trzeba go uratować. Wystarczy spojrzeć na miny wszystkich w samochodzie :)

ocenił(a) grę na 5
sisiorex89

Końcówka mi się osobiście podobała , była w klimacie mafii :)

sisiorex89

Pewnie niewielu z was zauważyło, ale Joe na końcu po wyjściu z tej willi schował broń za spodnie, więc pewnie uda mu się jakoś wyratować :)

ocenił(a) grę na 8
sisiorex89

A grał ktoś w dodatki? Przygody Joe i Zemsta Jimmiego? Ja przymierzam się do przygód Joe, akcja dzieje się podczas gdy Vito trafia do pierdla... Ja mam opcje do kupienia dodatku w PS Store 29 zeta. hm...?