Brak podziału na lekki/średni/ciężki jeszcze przeboleję, ale jak w tej części postacie kobiece będą biegały pod ciężkim ostrzałem z gołymi tyłkami i klatami, jak to było w ME2 i 3 to ja chyba wysiadam z tego pociągu... A przecież w jedynce Ashley i Liara wyglądały tak cholernie seksownie w pełnych pancerzach w kamo leśnym i zimowym...
? To znieśli ten podział? O_O Matko, ale ja dawno w ME nie grałam, to i nie pamiętam już! I jak to z gołymi tyłkami kobity ganiały?
No ok, Mirandy tyłek leciał na pierwszy plan w wielu ujęciach (zwłaszcza raz jak w dwójce Shepard z nią gada, i to nawet jak nie ma romansu z nią, to jej tyłek zajmuje ponad 2/3 ekranu), biust Samary też (ten jej pancerz był nieco taki, że jak normalnie stała, to wyglądała jakby się garbiła), ale:
Liara i Ash aż tak tyłkami w swoich zbrojach w trójce nie świeciły! Liara to miała jeszcze ładniejszy pancerz w trójce niż w jedynce. A co do zbroi Ash, to bym się tylko przyczepiła tego, że w lżejszej wersji tego pancerza ma małe obcasy - po co? Logiczne - lecę na Ziemię, ratować galaktykę przed maszynami z kosmosu, ale jestem babą, to muszę mieć obcasy! XD
Ja aż tak mega rozpaczać nie będę, jeśli te pancerze będą wyglądać jak Liary lub Ashley w trójce (albo jak ogólnie w jedynce), ale rozpaczać będę jeśli niektóre postacie będą wyglądały jak z japońskich mang, albo ze zboczonych modów do skyrim O_O
Właśnie chodzi o ten wygląd ze zboczonych mang:P Tak jak Miranda biegała w dwójce to se mogła latać po Normandii, ale w boju w takim wdzianku to trochu nie halo, z odkrytą klatą i sercem chronionym jedynie warstewką skóry, mięśni i kości oraz cienkim jak srajtaśma polem siłowym. Ash w trójce też była wydekoltowana, takie rzeczy to w sypialni a nie jak idziesz na konfrontację ze Żniwiarzami. W jedynce było to fajne, że jak postać zakładała pancerz to był to k**** pancerz a nie trykot sado-maso.
No. Ale EA pewnie uznało, że taki wygląd przyciągnie bandę małolatów-seksoholików, więc kazało BW tak zrobić. Choć też fakt, że Ash w trójce miała drugą wersję pancerza, która faktycznie była pancerzem. A Miranda... no cóż, na Mirandę to ja jakiegoś focha strzeliłam w trójce, że mnie wkurzyła z niewiadomego powodu, więc na nią się nie poradzi! No chyba, że żniwiarze lecieli by na nią O_O A Ash to chyba umalowana nieco była w trójce?