grałam w pierwszą i trzecią część, pierwsza robiła większe wrażenie, ale trójka wcale nie jest zła,
bardzo fajnie mi się w nią grało, nie wiem czemu większość osób tak narzeka
gdy grałem w 1,2-gą cz. gra wymiatała,,konkurencja spala..po 10 latach wypuszczać 3ke, gdzie mamy wysoko ustawione
takie tytuły jak call of duty,battlefield,czy Uncharted,.
Właśnie może dlatego narzekamy.....
maxa można na pewno porównać z Uncharted"em ,.,ale nie oto mi chodziło,, max bazuje na typowo hollywoodzkiej
gry kina akcji,.,tak jak cod,i dlatego nie dziwi mnie to ze max nie jest dla wszystkich wielkim maxem tym z przed 10lat.
Przecież "Uncharted" to przygodówka, która konkurencją może być co najwyżej dla "Tomb Raidera".
Dwie pierwsze części gry też czerpały dużo z filmów.
w sumie tak,ale tak czy inaczej przez okres 10lat dużo sie zmieniło w świecie gier,,i max pozostawił po sobie pewien
niedosyt ,,mimo iż twierdze ze to udana gra..
Nie zagrałaś nadal w dwójkę? Oj, powinnaś zrobić to jak najszybciej. Wszak kilka ładnych lat minęło od jej wydania, ale niewiele straciła - zwłaszcza na grywalności -, a właściwie to nic. Grafika nawet jak na dzisiejsze standardy jest w porządku i nie czuć zbytnio, aby była trącona rydwanem czasu. Natomiast historia, muzyka i ogólnie rzecz biorąc klimat, to po prostu cud miód. Wyjątkowa gra. Będziesz z pewnością usatysfakcjonowana.
"nie wiem czemu większość osób tak narzeka"
Bo jeśli tę grę oceniać w kategorii kontynuacji serii, jest tragiczna.
W porównaniu z poprzednimi częściami trójka jest zbyt dopracowana. O dziwo to wada. Historia w pierwszych dwóch części miejscami lekko kulała, czasem zmieniała się w pastiż, który trwórcy zapewne nie zaplanowali. Tam czułem się jakbym oglądał typowy sensacyjno kryminalny film, a tutaj mamy ze wszech miar dopracowaną grę, której rozmach dorównuję hollywódzkim superprodukcjom. Jako kontynuacja trójka trochę zawodzi, ale jakbym oceniał grę niezależnie od serii to uważam, że Max Payne 3 jest najlepszą strzelanką od dawien dawna.
Przed chwilą ukończyłem 3. Gra zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Może z czasem przejdę ją drugi raz. Poprzednie części ukończyłem kilkukrotnie. Mimo, że 3 dzieje się w słonecznym kraju to uważam, że trzyma klimat i jest godnym spadkobiercą dwóch pozostałych części.
Ciekawy jestem czy RS skusi się na czwartą część. Mam nadzieję, że jeśli tak to nie wyjdzie z tego coś a la kolejne części "Die Hard".
Że niby gdzie są te złe opinie o MP3? Gracze i recenzencie bardzo wysoko oceniają tą odsłonę.
Jak dla mnie najlepsza jest trójka i jedynka, dwójka trochę od nich odstaje. Uwielbiam klimaty noire więc dla mnie to 10/10, najlepsze tpsy jakie w ogóle wyszly
To nie wiem gdzie Ty czytałeś takie artykuły i recenzje, ja widziałam że 3 odstaje od pierwszych dwóch części i zgadzam się z tym, nie ma już tego klimatu co 1 i 2.