PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611395}
8,0 9,6 tys. ocen
8,0 10 1 9593
Max Payne 3
powrót do forum gry Max Payne 3

Czy

ocenił(a) grę na 9

się w końcu doczekamy. Czy będzie trzeba czekać tyle co na Duke?

Robert831231

Oj nie kracz kolego bo wystarczy że Max Payne 1 był robiony przez około 5 lat. Już dostecznie dużo innych złych wieści słyszeliśmy o grze. A sam Max na pierwszych wcześnych screenach wygląda jak Bruce Willis ze Szklanej Pułapki 4.

ocenił(a) grę na 8
crazy_race

Co racja, to racja. Po dwójce miałem ochotę walić głową o mur aż zrozumiem po co ją w ogóle robili, ale trójka to po prostu żart.

Pieniak3

Nie wierzysz że Rockstar Games da radę stworzyć dobrą kontynuację ? Ja bezgranicznie ufam temu developerowi. Po takich grach jak Grand Thief Auto 4 czy Red Dead Redemption ciężko jest nie wierzyć. Dla mnie stali się drugim Blizzardem jeśli wiesz co mam na myśli. A Max Payne 2 nie był wcale taki zły był OK i tyle. Nic dodać nic ująć, ani wielka rewolucja ani wielka porażka.

crazy_race

I co zrobił Rockstar z MP 3 ? Zrobił z niego kolejne GTA tudzież RDR - FPS w pełnej krasie z tego co widzę po trailerach. Szkoda...

TsTr

Nie ma jeszcze żadnych oficjalnych trailerów pokazujacy jakikolwiek gameplay czy choćby wskazówki jaka będzie fabuła. Sam widziałem tylko kilka screenów więc nie wiem czemu zakładasz z góry że Max Payne 3 będzie porażką. Rockstar potrafi robić nie tylko dobre sandboxy.

crazy_race

I h*j. Max Payne bez "Nju Jorka" to nie Max Payne. Ale zajebista jest jedynka,dwójka ssie kacza.

bisban

Widzę że mamy tutaj urodzaj trolli.
http://slbarr.com/wp-content/uploads/2010/12/Troll-Spray.jpg

crazy_race

:)

Dwójka ssie bo jest :
-wpleciony wątek romantyczny, a sama Mona nie ma tego czegoś (nie chodzi o części intymne ;d)
-rozwalony (że tak łagodnie ujmę) bullet-time, który "stracił na mocy"
-bad guye nie mają charakteru (Vlad-rusek który udaje przyjaciela i zdradza Maxa+gognitti pedałkowaty ;>, jak to się ma do Lupina czyli psychopatycznego psychopaty +cholerycznego Gognittiego psychopaty (inaczej tego ująć nie mogłem).

Nie sądzę że 2 jest niebywale słaba, ale jest to gra którą można raz przejść i się zapomina. Natomiast jedynkę przechodzisz 5 razy i chcesz dalej ;)

bisban

Wygląda na to że jestem jedynym który uważa dwójkę za grę w porządku. Wszyscy patrzycie przez pryzmat pierwszej części która była rewolucyjna i ciężko jest powtórzyć takie coś skoro wielka nowość jaką był bullet time wtedy dzisiaj spowszedniał i jest na porządku dziennym.

ocenił(a) grę na 9
crazy_race

Ja kocham dwójkę, ba, uważam ją za lepszą od jedynki. Uwielbiam muzykę z menu, uwielbiam Mone, kocham fabułe, zakochałem się też w ukrytym zakończeniu

SPOJLER!!!

w którym Mona przeżyła

KONIEC SPOJLERA

oraz w przeładowaniach podwójnych UZI w bullet timie ( Kamera efektownie się obraca, zbliżenie na Maksia, mniam!)

Dwójka rządzi.

waldeck

Ciekawe tylko kiedy odpowiedzą na ważne pytanie: Które zakończenie jest kanoniczne ?

ocenił(a) grę na 9
crazy_race

Pewnie kolesie z Rockstara nie przeszli gry trzykrotnie podbijając za każdym razem poziom trudności i nawet nie wiedzą, że

SPOJLER

Mona is alive!

waldeck

Na pewno wiedzą ale pewnie nie wiedzą jak do tego podejść, jak to "ugryźć" i czy wogóle zawracać sobie tym głowę. Nie wiem co sobie myśleli goście z Remedy kiedy tworzyli dodatkowe zakończenie równie dobrze Rockstar potraktuje to jako "ciekawostkę".

użytkownik usunięty
bisban

Bad guye nie mają charakteru? Wolne żarty, to ostatnia rzecz do której się można przyczepić w 2. Vlad wyszedł idealnie, również pod względem aktora głosowego, w głosie Gognittiego brakowało mi nutki Pesciego z 1, ale dalej charakterystyczny. Sam gość raczej zabawny, szczególnie jego mieszkanko z Cpt. BBB. Wątek miłosny to nie wada, co innego gdyby był ujowy jak z reguły, ale tu to wyszło ciekawie. No i oprócz bzdetów technicznych jest niepodważalny plus dla drugiej części, geeenialny soundtrack miażdżący to sztuczne i sztywne gówno z 1.

Uważasz że 2 jest lepsza od 1? O k**** nie wyrobię...!

użytkownik usunięty
bisban

Gdzie coś takiego napisałem? Obie części są dla mnie równe.

ocenił(a) grę na 8
crazy_race

" Po takich grach jak Grand Thief Auto 4 czy Red Dead Redemption"

rockstar zaczął stosować chamskie rozgrywki ponieważ wiedzieli że gra ich będzie skazana na sukces.

Robert831231

Jak dla mnie może nie wyjść. Max Payne bez Nowe Jorku, czy w ogóle bez akcji w USA to jak Avatar bez efektów specjalnych.

polizeifurreich

I tu się mylisz trzecia część przygód pana Payna również będzie się rozgrywać w NY kiedy to bohater będzie wspominał stare czasy lub po prostu najpierw zagram powiedzmy te 5 poziomów w NY a potem ujrzymy napis 10 lat później...

użytkownik usunięty
ElTabasco

Może podzielisz się źródłem tej informacji ? Ja słyszałem, że będzie rozgrywać się tylko w Sao Paulo.

użytkownik usunięty

Masz racje, ale się ZAWIODŁEM - nic nie przypomina tej cześć z jedynką i dwójka - nic, a szkoda....
gra straci na sensie i wartości, po co zmieniać coś co było doskonałe (?)
Daje już przewidywaną ocenę : 6/10...bo po zapowiedziach i trailerach, jestem zamurowany :)
pozdrawiam :)

Ocenianie gry która nie miała jeszcze premiery mija się z celem i jest trochę bez sensu, nie sądzisz ??

użytkownik usunięty
crazy_race

Masz racje, ale jestem po prostu zawiedziony...Max Payne 1, i 2 było coś, ale widzę że 3 to już inna historia :)
Nie mam zamiaru w nią grać :)

Nie tylko:
http://s.cdaction.pl/obrazki/maxpayne3-8-1280_1740u.jpg
http://s.cdaction.pl/obrazki/max-payne-3-29.08.11_02_174c5.jpg
http://s.cdaction.pl/obrazki/maxpayne3-11-1280_1740u.jpg

Znajomy widok? :)

użytkownik usunięty
TenDrugiGanjalf

Wow. Ogolili mu brodę i oddali włosy. Jeśli będzie znowu Nowy Jork to będzie ekstra. Już się przygotowuję ;d

TenDrugiGanjalf

Jeszcze jeden w klimatach nowojorskich:)
http://consolelife.ru/uploads/posts/2011-09/1316791640_6be314ab2cac259e92f3fb29c 18272c7.jpg

użytkownik usunięty
TenDrugiGanjalf

Nieźle to wygląda. Po tym silniku spodziewałem się gorszej grafiki. Najwyraźniej tylko Sao Paulo wygląda tak nieciekawie. Ale Max do Maxa niepodobny... I niech wreszcie zmienią teksturę płaszczu. Wygląda okropnie.

Robert831231

Oficjalna Premiera będzie w marcu 2012 :)

Robert831231

Już można składać pre-ordery.