PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611395}
8,0 9,6 tys. ocen
8,0 10 1 9593
Max Payne 3
powrót do forum gry Max Payne 3

- System operacyjny: Windows Vista SP2 lub Windows 7 SP1(64 bitowy)
- Procesor: sześciordzeniowy Intel i7 3930k 3,06 GHz lub ośmiordzeniowy AMD FX8150 3,6 GHz
- RAM: 16 GB
- Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 680 z 2 GB pamięci lub Radeon HD 7970 z 3 GB pamięci
- Karta muzyczna: kompatybilna z Direct X 9.0c kompatybilna z systemem Dolby Digital
- HDD: 35 GB.

Czy twórcy dadzą nam tylko emulator konsoli? Jeśli jest to tylko port z konsoli, to przy tych takim sprzęcie możemy emulować konsolę na kompie.

ocenił(a) grę na 3
ScorpionsB

Zobaczymy jak mój 260GTX się sprawdzi. Alan Wake'a gralem na Max max i pynęła.

Szajba

Jeśli nie masz ekranu Full HD powinno pójść ma max. Widziałem ustawienia minimalne i są takie same, jak nie mniejsze niż w GTA IV. Coś czuję, że max. wymagania dotyczą grania z wszystkimi bajerami na 3 monitorach + 3D.

ScorpionsB

moje ustawienia : Xbox 360 + PAD - na moim wysłużonym kompie nie pójdzie.

ScorpionsB

Ja na PS3 pocisnę, usiądę wygodnie w fotelu przed moimi 40 calami i będę wczuwał się w klimat... Ciekawe tylko czy jakiś będzie, w poprzednich dwóch częściach klimat był tak gęsty, że można go było kroić nożem.

Nabukadnezar

Również liczę na klimat, tylko ja usiądę prze TV, ale grał będę na PC z padem od 360 ;)

ocenił(a) grę na 10
ScorpionsB

Dobrze, że nie byłem głupi i kupiłem PS3. Przynajmniej na niej nic nie będzie się ciąć. Na kompie może zagram jak kupie sobie nowy, bo ten mój to już za bardzo nie da rady.

jakubek0206

Czekam na następną generacje konsol i kupuję PS4, a zamiast kompa laptop z Ubuntu ;)