- System operacyjny: Windows Vista SP2 lub Windows 7 SP1(64 bitowy)
- Procesor: sześciordzeniowy Intel i7 3930k 3,06 GHz lub ośmiordzeniowy AMD FX8150 3,6 GHz
- RAM: 16 GB
- Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 680 z 2 GB pamięci lub Radeon HD 7970 z 3 GB pamięci
- Karta muzyczna: kompatybilna z Direct X 9.0c kompatybilna z systemem Dolby Digital
- HDD: 35 GB.
Czy twórcy dadzą nam tylko emulator konsoli? Jeśli jest to tylko port z konsoli, to przy tych takim sprzęcie możemy emulować konsolę na kompie.
Jeśli nie masz ekranu Full HD powinno pójść ma max. Widziałem ustawienia minimalne i są takie same, jak nie mniejsze niż w GTA IV. Coś czuję, że max. wymagania dotyczą grania z wszystkimi bajerami na 3 monitorach + 3D.
Ja na PS3 pocisnę, usiądę wygodnie w fotelu przed moimi 40 calami i będę wczuwał się w klimat... Ciekawe tylko czy jakiś będzie, w poprzednich dwóch częściach klimat był tak gęsty, że można go było kroić nożem.
Dobrze, że nie byłem głupi i kupiłem PS3. Przynajmniej na niej nic nie będzie się ciąć. Na kompie może zagram jak kupie sobie nowy, bo ten mój to już za bardzo nie da rady.