Dlaczego nie podoba wam się klimat (przeszedłem poprzednie części "dużo" razy).Oni musieli to
zrobić nie tylko chodzi mi o fabułę ale też o sam klimat Max 2 był momentami dla mnie nużący ! No
bo żonę i dziecko mu zabili! Nie mam na myśli że to dobrze ale w jedynce tak na wszystko nie
narzekał (chyba prawie wcale tego nie robił).MP 2 przeszedłem za drugim razem i instalowaniem
,ponieważ te jego lamenty mnie tak zdenerwowały że usunąłem go z dysku.Nie mówię że był zły był
rewelacyjny ,ale to denerwowało.Max Payne 3 jest dla mnie arcydziełem (tak jak jedynka).Bo zmiana
klimatu była dobrym posunięciem. 10/10
2.W trybie zręcznościowym jest skórka "Oldskulowego Maxa" chyba najgorszy wygląd postaci w tej
grze szczerze to Max wyglądał jakby miał porażenie mózgowe bo twarz miał brzydką a wyraz twarzy
to lepiej nic nie mówić :) Co o tym sądzicie ? Rockstar mógłby się trochę bardziej postarać :/
też byś nie miał w sobie życia i ciągle marudził gdyby ci całą rodzinę sprzątnęli to raz a nie rozumiem twoich sapów co do wyglądu twarzy Maxa,jego wygląd był tworzony na podstawie wyglądu aktora który go "gra",to że jest stara i pomarszczona,niezadbana, to tylko skutki prowadzonego trybu życia przez głównego bohatera(chlanie do nieprzytomności i ćpanie lekarstw) no i wieku w końcu Max młodziakiem w trójce już nie jest,wyraz twarzy jak dla mnie na plus bo w porównaniu z taką jedynką gdzie było wlepiona kwadratowa morda z uśmieszkiem cwaniaczka(to dopiero wygląda jak porażenie mózgowe)jest w ch*j dużo bardziej realistyczny
Miałem na myśli odnowiony wygląd Maxa (z jedynki :) nie z trójki).Po prostu Rockstar z wyglądem twarzy Oldskulowego Maxa poszli na łatwiznę.Zauważ ,że w 2 jak był starszy to ciągle było mu źle :/ W trybie zręcznościowym możesz sobie wybrać skórkę :) W pierwszej części to nawet spoko były te koszmary.To baardzoo duża zmiana ,ponieważ w jedynce trochę pogadali i się strzelało :) Do Maxa jedynki bardzo podobny jest film "Shoot'em" up.