PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611395}
8,0 9,6 tys. ocen
8,0 10 1 9593
Max Payne 3
powrót do forum gry Max Payne 3

Zbiór najlepszych tekstów Maxa z 3ki.

http://www.youtube.com/watch?v=0jE04lHFdUA

Niewiem jak wam ale dla mnie tekst:

"It was Monday afternoon and I'd already been thrown out of a party, been to a strip club and got into a bar fight. This latest mid-life crisis was certainly ticking all the boxes."

oraz ten z 4:27 o tym jak Max jest pewien, że ci kolesie w wolnym czasie nie studiują zapisów konwencji Genewskiej są TOP. Gierka oczywiście jest równie pomiatająca jak poprzedniczki a klimat Rio jest fenomenalny!

ocenił(a) grę na 9
FvJ

{SPOILER} Wszystko jest fajne, tylko ta fabuła opowiedziana dość chaotycznie. Przez 70 % gry szukamy dzieci naszgo chlebodawcy, momentami robił się to monotonne i miałem wrażenie żę koniec gry to będzie to szczęśliwe odnaleźienie córki biznesmena :P, na szczęscie nie sprawdziły się moje czarne scenariusze, w ostatnich etapach dowiadujemy się dopiero kto tak naprawdę za wszystkim stoi i w ostatnich dwóch rozdziałach jest lekka rzeźna na wszystkich, którzy zawinili ok, nie twierdze ze jest to złe - ale za szybko jest to opowiedziane. Moim zdaniem za dużo fabuły zostało poświęcone akcji ratunkowej a za mało skupiono się na prawdziwym wątku. Rockstar zagłebił się w wątek handlu ciałami, aferze politycznej i korupcji z policją - po czym Max payne rozizał ten problem w 2 rozdziałach , przez 35 min gry - trochę pozostał niesmak po fabule. Reszta jest świetna.

ocenił(a) grę na 9
BmkmRalf

***rozwiązał

BmkmRalf

Jakiej córki? To była żona... Nie wiem, dlaczego niektórzy mylą tak podstawowe informacje - na FilmWebie zdążyłem przeczytać od jednej osoby, która przeszła grę, że Marcelo był kuzynem Giovanny czy tam Rodrigo.