PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611395}
8,0 9,6 tys. ocen
8,0 10 1 9593
Max Payne 3
powrót do forum gry Max Payne 3

Zanim sie chwile pogra to wpierw trzeba oglądać pół godziny jakichś tandetncyh filmików - scenek.
Jak bym chciał oglądać jakieś sceny to film bym se włączył a nie gre.
Porażka.
Przed każdą misją oraz co 2 minuty podczas misji włącza sie scenka której nie można pominąć.
Usunąłem tą gre przy drugiej misji.
Szkoda bo poprzednie części były nawet spoko.

ocenił(a) grę na 9
Varza

Twoje nastawienie jest porażką. I znajomość gry, bo każdy niemal filmik można pominąć. (udaremniając sobie przyjemność z gry i poznanie fabuły) Właśnie takie matoły jak Ty zaniżają oceny gier na tej stronie. Swoją drogą...Sniper Elite III (ocena 9) > Max Payne 3 (ocena 1)? Już wiem co o Tobie sądzić.

ocenił(a) grę na 1
Dark Defender

Twoja stara betoniara :)

ocenił(a) grę na 1
Dark Defender

Nie lubie takich trolli jak Ty.
Na pocątku chciałem Cie zignorować moim powyższym postem ale sądze że niepotrzebnie zszedłem do twojego poziomu rozumowania.
A więc wytłumacze Ci jak dziecku ( zresztą może nim jesteś).
CYTUJE TWOJĄ wypowiedz :

"Właśnie takie matoły jak Ty zaniżają oceny gier na tej stronie"

Nie powinieneś obrażać użytkowników filmwebu za to że wyrażają swoją opinie na tym portalu ponieważ do tego portal ten został stworzony aby wyrażać swoją opinie; negatywną lub pozytywną.
Każdy ma inny gust.
Rozumiem że podoba Ci sie ta gra chłopczyku.
A więc wystaw dobra opinie, graj po szkole i ciesz sie że masz taką fajną gre x x
Mi natomiast ona nie odpowiada i zaakceptuj to że nie wszyscy są tacy sami jak Ty.

ocenił(a) grę na 9
Varza

Wszystkich traktujesz jedną miarą, tak? Szkołę mam już dawno ukończoną dla Twojej wiadomości. Wiem, że każdy ma swój gust i szanuję to ale wystawiając ocenę najniższą z możliwych wyglądasz mi na trolla. Nie wierzę, że ta gra w Twojej ocenie jest aż tak słaba. A komentarzem "Twoja stara betoniara" tak naprawdę potwierdziłeś, że należysz grona młodszych użytkowników Filmweb.

ocenił(a) grę na 1
Dark Defender

Dobrze niech tak będzie. Nie będe karmił chama trolla. Kocham cie pozdro.

ocenił(a) grę na 9
Varza

czytam twoj post Varza i mysle ze jestes lamusem ktory jest pyskaty tylko w necie !!!

ocenił(a) grę na 9
Varza

Facepalm.

ocenił(a) grę na 8
Varza

Lubię wiele rzeczy, ale oprócz tych, których nie lubię. Bo jak czegoś nie lubię, to jest głupie!
-Pingwiny z Madagaskaru-

No Fred jad znajdziesz gdzieś swoje szare komórki zagraj jeszcze raz, może coś trafi pod ten dekiel.

ocenił(a) grę na 1
dardre

Nie, dziękuje nie bede do tej gry drugi raz podchodził.
Jak już wyżej zaznaczyłem w Max payne jest więcej przerywających gre filmikòw niż samego grania.
Grałem na poprzednich częściach max Payne lecz ta mi z tego względu nie podeszła.
@dardre daruj sobie te obelgi - nie ograniczylem sie do napisania ze gra jest " glupia " lecz rozwinalem temat
I podalem powod mojej opinii.
Pozdro i życze miłej gry.

ocenił(a) grę na 8
Varza

Następnym razem przed "....Ta gra to totalne badziewie..." dodaj "moim zdaniem", "według Mnie", "Dla mnie"lub coś takiego i wtedy rozwiń temat i podaj powody, unikniesz posądzenia o odmóżdżenie.

ocenił(a) grę na 1
dardre

Zazwyczaj tak właśnie postępuje ale czasem jak mnie coś zirytuje to pomijam : "moim zdaniem" lub "wg mojej opinii".
Zejdź na ziemie.

ocenił(a) grę na 1
dardre

No i gdzie jesteś?
Może byś rozwinął dyskusje skoro jesteś taki mądry?

ocenił(a) grę na 8
Varza

Czego nie rozumiesz...?