Gra śmiga na słabych kompach i także ma super mocnych PC :) Jest bardzo dobrze z optymalizowana :)Ja śmigam na Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 2.50GHz, 4GB Ram-u GeForce Zotac 260GTX i wszystko śmiga jak tralala tylko w DX10 bo DX11 te karty nie obsługują.Textury ustawione na Very High,MSSA-Very High a reszta na High:)Jest to prawie 3 letni komp ale jeszcze daje rade heheeheh no ale jak chcemy mieć naprawdę kose to GeForce z serii 5xxGTX lub 6xxGTX musi być 6 rdzeniowy procek no i 8GB Ram-u z tymi 16GB Ram-u to trochę przegieli:)Żeby zagrać wystarczy 2 rdzeniowy procek 2GB Ram-u no GeForce 220GT albo jakiś inny odpowiednik podobno nawet 8800GT pociągnie tą grę wiadomo szału graficznego nie będzie ale grać można :)
Jak ma nie śmigać jak graficznie wygląda przeciętnie, modele wyglądają jak klocki :/
To albo grałeś na konsoli albo na najniższych detalach. Gra wygląda bardzo dobrze. A już modele to czysta poezja.
Gram na najwyższych ustwieniach z DX11, co prawda rozdzielczość 1280x800. Grafika nie robi na mnie wrażenia. Nie jest tragiczna, ale jest według mnie przeciętna, przeciętna = wygląda standardowo, jak dzisiejsze gry.Tak więc żaden wypas.