Burdel nie gra roku. Dla zasady jedynie. Rockstar z Paynem w tym wydaniu nie ma nic w spólnego. Będzie to na pewno genialnie zrobiona technicznie gra, wykonana w sposób perfekcyjny ale Max Payne to nie będzie. Łysy? W klimatach kolorowegoj i słonecznego San Paulo? nie mroczny NY? Tytuł zobowiązuje do czegoś. A Max Payne to na pewno nie jest.
Znając Rockstar to na pewno oddadzą grę z odpowiednim klimatem, nigdy nie zwątpię w Rockstar :) A co do GTA V na PC to wątpię. RDR nie wyszło na PC a jest grą wyśmienitą i coraz mniej developerom opłaca się robić gry na PC bo szerzy się piractwo.
Dzięki wersji na Xboxa... Chociaż tam też jest ogromne piractwo. Premiera na pc miała miejsce 16 lutego
Więc może i to jest jakieś rozwiązanie, żeby premiery PC był troszkę później.
Wiem o tym bo miałem aż parcie tak mocne na Alana, że o mało co nie kupiłem Xboxa dla samej gry. Na szczęście wyszło na PC.
Ja PS3 kupiłem dla serii God of War i nie żałuję :) A co do Maxa to nie mogę się doczekać, ufam Rockstar i wiem, że zrobią dobrą grę.
Dobrą gre to na pewno. Ale już sam fakt że będzie łysy to jest dla mnie przekreślający by było to godna kontynuacja.
Jak ja bym kupił Xboxa dla Alana to mimo wszystko bym żałował. Gra jest strasznie liniowa. Ale nie zmienia faktu, że wspaniale wykonana i zasłużenie otrzymała wyróżnienia wśród krytyków i graczy.