PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633412}
6,7 2,7 tys. ocen
6,7 10 1 2664
Medal of Honor Warfighter
powrót do forum gry Medal of Honor Warfighter

Nie wiem co wam nie pasuje w tej grze. Single tutaj miał być tylko namiastką. Tak naprawę MULTI miał być tu centrum i kulminacją.
Poza tym Single jeśli chodzi o fabułę jest kontynuacją oryginału. Jeśli chodzi o efekty poprawił się. Silnik graficzny FROSTBITE 2 - czego tutaj więcej chcieć??? Singla rzeczywiścieoceniam na 6/10. Gra ma jeszcze niedociągnięcia zresztą jak BF3 w tym trybie. Dużo błędów, bugów. Chociaż faktem jest, że EA oraz DICE stawiają sobie co gra wyższą poprzeczkę. MULTI jakby nie kilka błędów, które jeszcze poprawią (mam nadzieję) było by wyśmienite! Ciekawe nowości jeśli chodzi o Walkę Narodów. Specjalne jednostki z wielu krajów (w tym GROM). Sami nie pogramy, gdyż gra stawia tutaj na współpracę. Wystarczy tak naprawdę jeden znajomy by gra jeszcze bardziej nabrała kolorów. Moja ocena końcowa to 9/10

ocenił(a) grę na 10
Primo84

dobrze powiedziałeś mi gra się podoba w multi jak się dobrze współpracuje z partnerem to gra jeszcze bardziej nabiera realizmu :):) inni to chcieli by jak najwięcej zabić mieć a ta gra nie stety nie pzowala na to i pewnie ją tak oceniają negatywnie nie którym to jeszcze lufa od karabinu skacze jak czytam te komentarze nie których to mi nie dobrze się robi najlepiej niech grają sobie w CSa albo w CODa :)

ocenił(a) grę na 10
Primo84

moim zdaniem drugiej takiej gry w historiiii gier komputerowych chyba nikt już nie zrobi z tyloma jendostkami specjalymi :) chyba że zrobią jakąś następną cześć daj Boże :):)