Wszyscy plują na tę grę - zwłaszcza recenzenci różnych czasopism growych - bo nie dostali ani
kasy za recenzje, ani wersji beta do testów przedresztą publki - oceniam obiektywnie - niezła
strzelanka - nie nowatorska, ale i nie gorsza od CoD nr dowolny....
Kupiłem i nie żałuję - przeszedłem na normalu, teraz jadę na trudnym i podoba mi sie coraz bardziej - moim zdaniem lepsza od CoD Black Ops II - tam ta cała futurystyka po prostu mnie mierzi...W futurystykę pobawię się jak kupię Crysisa 3 - pewnie uczynię to w najbliższą sobotę, przy okazji wyprawy do Empiku...
PS Homefronta przeszedlem rok, czy dwa lata temu (nie pamiętam daty premiery) ale jakiegoś specjalnego szału nie było - ot średnia graficznie gra FPS - kupiłem bo reklamowali, a nic wiecej wtedy nie wyszło - można zagrać, choć musu nie ma - trochę "śmiszna" ta wizja inwazji Korei na USA...
A tak z ciekawostek - właśnie niedawno obejrzałem Red Dawn z gostkiem, który ostatnimi czasy wciela się w rolę Thora w nomen omen Thorze i Avengers - jest to niemal jota w jotę ekranizacji gry Homefront tylko że z kwiatem amerykańskiej młodzieży w roli ruchu oporu skierowanego przeciwko najeźdźcom z Korei....Czyzby Iphone vs Samsung...