PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633412}
6,7 2,7 tys. ocen
6,7 10 1 2667
Medal of Honor Warfighter
powrót do forum gry Medal of Honor Warfighter

Jak dla mnie 8+/10
dobra grafa, wciagający single, dużo fajnych rozwiazań, dużo militarnych ciekawostek i bajerów, odgłosy i wygląd broni 100 razy lepszy niż w Bf3, wbrew pozorom fajny polski dubing,
w multi fajne tryby, taktyczna rozgrywka, masa broni i ulepszeń, fajny wygląd, fajny klimat wielu jednostek specjalnych,
co do minusów jest kilka bugów ktore mam nadzieje usuną wraz z patchem, model zniszczeń mogłby być lepszy/

ogólnie miła odskocznia od Bf3, moh O WIELE LEPSZA OD MODERN WARFARE 2 I 3

ocenił(a) grę na 7
Dakar0202

Co do odgłosów to bym się kłócił, bo chyba nic nie pobije przelatującej nad głową kuli ze snajperki w BF3 :)
Osobiście grałem z angielskim dubbingiem i był on całkiem całkiem, do tego muszę dodać plus za polski dubbing GROMu w angielskiej wersji, ale za logo Polski Walczącej na ich ramieniach jest minus.
Sama fabuła singla nie pokazywała niestety epickości jak w przypadku pierwszego Modern Warfare (no i może ciut drugiego), chociaż końcówka i outro stały naprawdę na wysokim poziomie.
Soundtrack był również dobry, jednak tylko dobry, bo we wcześniej już wspomnianym MW2 Zimmer dodał duuużo epickości dzięki samej muzyce. Tutaj już się tego nie dało tak odczuć.
Co do grafiki - pierwsza misja sprawiała piorunujące wrażenie, gra świateł, cienie, wygląd strzałów itp. - 10/10. Chłopaki z Danger Close wiedzieli jak Frostbite 2 użyć.
Ogólnie - 7/10, mogli jeszcze wiele rzeczy dopracować - jak np. wspomniana przezemnie czułość celowania w innym temacie.