PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609213}
8,6 1,9 tys. ocen
8,6 10 1 1864
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
powrót do forum gry Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Jak dla mnie seria MGS to zdecydowanie najlepsza seria gier w historii. Mistrzostwo samo w sobie. Może gdybyśmy przymknęli oko na 2-ke to 1, 3 Snake Eater i 4 Guns of the Patriots są bezkonkurencyjne. Największą siłą tej gry jest fabuła, której pozazdrościć by mogli najwięksi reżyserzy świata w świecie kina. Hideo Kojima stworzył coś tak perfekcyjnego, że każda inna gra pod względem fabuły wypada słabo. Poza tym postacie i Bossowie to druga sprawa jaką mogą pochwalić się twórcy. Walki z bossami we wszystkich częściach są czymś wyjątkowym i nadają bezkonkurencyjności tej grze.
Mega gra, najlepsza ze wszystkich.

ocenił(a) grę na 10
burza_lukas

Nie jestem w stanie zgodzić się na przymykanie oka na dwójkę, ona również jest rewelacyjna. Podziałem gra-film jest właśnie proporcjami najbliższa MGS4.

Dodajmy, że MGS2 sumarycznie miał najlepsze recenzje ze wszystkich części. Osobiście uważam, że miał najciekawsze i najgłębsze przesłanie :)

ocenił(a) grę na 10
racher

MGS jest na tyle wspaniałą serią, że każda jej cześć dodawała coś nowego do całego przemysłu gier wideo. Natomiast ostatnia cześć, to po prostu potwierdzenie tego, że panowie z Kojimą na czele, przez wszystkie te lata robili coś zdecydowanie więcej, niż tylko grę wideo.

ocenił(a) grę na 10
pawel_maron

Doskonale powiedziane