Myślałem że nie doczekamy się nowego MGS'a na tą platformę, a tutaj taka miła niespodzianka
:D Mimo wszystko uważam, że postać Big Bossa była już tyle wałkowana (MGS3- IMO najlepsza
część, gry na PSP, w tym "peace Walker" który był nieoficjalnie uznawany za "MGS 5") że nie
wiem co NOWEGO może nam zaprezentować Kojima :(. Mimo wszystko zacieram ręce :)
Jeśli nie będzie się biegało, blond cybernetycznym kolesiem z mieczem i zabijało roboty które "krwawią". To już lubię te część :)
O taaaak :D Ja mam nadzieję na ogrom smaczków, które potrafi nam zaprezentować tylko i wyłącznie ta seria- pamiętasz w MGS 1, gdy było zbyt zimno kichnięcia Snake'a, całowanie plakatów w szafkach czy drapanie się po plecach w MGS IV :D ??? Ogólnie, blond kolesia nie będzie, gdyż wtedy się chyba jeszcze nie urodził, na świecie nie było nawet Solid Snake'a- wszystkie znaki na niebie i Ziemi wskazują, że będziemy się poruszać Big Bossem :) Ja też już lubię tę część :)
Ja uwielbiam każdą część w której nie ma Raidena. To z Raidenem powinno nawet nie mieć nazwy MGS.
Oooo tak, zdecydowanie... Najsłabsza część- 2-ga, jest najsłabsza właśnie z jego powodu, a o MGR Rising może się nie wypowiem... Jak dla mnie od zawsze była to słaba i po prostu nieciekawa postać w uniwersum, które ma niesamowitą ilość GENIALNYCH postaci (zaczynając od Big Bossa, kończąc na chociażby Ocelocie :D).
Raidena tez nie lubie chociaz w MGS4 widac, ze Kojima chcial wybronic te postac i poniekad sie to udalo :)
A apropos krwawiacych robotow - ogladajac to, co wyczynia DARPA w zakresie robotyki nie zdziwiloby mnie gdyby kiedys roboty "krwawily" (to moze byc przeciez zwykly plyn hydrauliczny). Najbardziej lubie tego psa, ktory do MGS pasuje jak ulał (dobry motyw w 40sekundzie) - http://www.youtube.com/watch?v=W1czBcnX1Ww
Ja tam nic do Raidena nie mam, oczywiście daleko mu do Solida czy Big Bossa ale w dwójce mi się podobał. Koleś miał ciężkie życie.
czytalem w jednym angielskim pismie ze ta gra nie wyjdzie na obecna generacje, bo grafika jest zbyt wymagajaca. gra jest przewidziana na nextgena kolejnej generacji, który ma się pojawić być moze pod koniec 2013 albo w 2014