PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612305}
6,0 684  oceny
6,0 10 1 684
Mortyr
powrót do forum gry Mortyr

Pamiętam, że w demo grałem wielokrotnie, jeszcze na Pentium III 550 RAMU i 32 bitową RivaTNT2. Wtedy graficznie i muzycznie gra mnie zachwycała. Grałem w demo na wszystkich poziomach trudności, bo wtedy o oryginalna grę nie było łatwo, człowiek cieszył się z tego, co miał. Po latach, kiedy Mortyra wydali z jakąś gazetą chyba, włączyłem z radością pełną wersję i bardzo się zawiodłem. Nie chodziło nawet o to, że gra się zestarzała, ale o sam fakt, że wszystko działo się za szybko, a po lokacjach w przeszłości, lokacje przyszłości były znacznie gorsze. Daję grze 6/10, nie wiem, jak grałoby się w to dziś, ale dawniej gra potrafiła miejscami zachwycić.

ocenił(a) grę na 7
_Michal

Ja w to grałem na Pentium II 333 MHz z kartą Permedia II 8 Mb RAMu ;) i to była zajebista gierka wyprzedzająca swoje czasy aczkolwiek niedoceniona i jak sam mówisz- trudno dostępna. I Hitler był nieśmiertelny-_-.. Ale co klimat to klimat. Potem tak jak wspominałeś wyszła w jakiejś gazetce (TS? ŚGK?) i już na mocniejszym kompie wszystko zapieprzało za szybko.. Ale wspomnienia zostały :)