Co myślicie o jeszcze nie wydanej grze? Na coś się nastawiacie?
Ja po prostu myślę że TW wsadzi 20 poprawionych bugów i 50 nowych w nowe ładniejsze pudełko.
Mam nadzieję, że nie będzie całkiem inna :P. ale, bez bugów w lepszej grafice, z jeszcze większą liczbą żołnierzy w bitwach oraz jeszcze bardziej dopracowaną częścią strategiczną gry (mapa świata). I wystarczy :). Na kolejną rewolucję przyjdzie czas w M&B 3 :P.
Według Gry-Online, premiera 21 lutego, a informacji o grze bardzo mało. Chyba do premiery, możemy tylko sobie gdybać.
w Bannerlordzie zaplanowane są następujące zmiany takie jak silnik zrobiony pod moderatorów większy oczywiście otwarty świat więcej jednostek machiny oblężnicze więcej lokacji w miastach większa ilość ludzi w miastach i kilka innych
Warband był dodatkiem, więc chyba naturalne że sequel będzie swego rodzaju rewolucją... Ile jeszcze miesięcy każą nam czekać na jakieś nowe info?!
chciałbym zwrócić uwagę na to iż warband końcem końców był czymś w stylu takiej jakby sporej aktualizacji do podstawki gdzie właśnie poprawili pewne bugi dodali lepszą si ulepszyli trochę grafikę itd
Błagam, o równie dobrą modalność i o nowy silnik. Gra sama w sobie może być bardzo średnia, z resztą teoretycznie poprzednie części były również, ale były FANTASTYCZNĄ baza pod mody.
Mogliby jeszcze uciekawić inne aspekty gry niż bycie imba feudalem/królem. Bo zabawa w handel, czy w najemnikowanie była koniec końców nudna.