PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651695}
7,6 294  oceny
7,6 10 1 294
Mount & Blade 2: Bannerlord
powrót do forum gry Mount & Blade 2: Bannerlord

Co myślicie o jeszcze nie wydanej grze? Na coś się nastawiacie?
Ja po prostu myślę że TW wsadzi 20 poprawionych bugów i 50 nowych w nowe ładniejsze pudełko.

Gandalf777

warband malo sie roznil bo to byla bardziej jedynka, ta czesc moim zdaniem bedzie calkiem inna

krychadark

Mam nadzieję, że nie będzie całkiem inna :P. ale, bez bugów w lepszej grafice, z jeszcze większą liczbą żołnierzy w bitwach oraz jeszcze bardziej dopracowaną częścią strategiczną gry (mapa świata). I wystarczy :). Na kolejną rewolucję przyjdzie czas w M&B 3 :P.

tomciog18

Według Gry-Online, premiera 21 lutego, a informacji o grze bardzo mało. Chyba do premiery, możemy tylko sobie gdybać.

tomciog18

w Bannerlordzie zaplanowane są następujące zmiany takie jak silnik zrobiony pod moderatorów większy oczywiście otwarty świat więcej jednostek machiny oblężnicze więcej lokacji w miastach większa ilość ludzi w miastach i kilka innych

Gandalf777

Warband był dodatkiem, więc chyba naturalne że sequel będzie swego rodzaju rewolucją... Ile jeszcze miesięcy każą nam czekać na jakieś nowe info?!

belinks

chciałbym zwrócić uwagę na to iż warband końcem końców był czymś w stylu takiej jakby sporej aktualizacji do podstawki gdzie właśnie poprawili pewne bugi dodali lepszą si ulepszyli trochę grafikę itd

Gandalf777

Błagam, o równie dobrą modalność i o nowy silnik. Gra sama w sobie może być bardzo średnia, z resztą teoretycznie poprzednie części były również, ale były FANTASTYCZNĄ baza pod mody.

L0gin951

Mogliby jeszcze uciekawić inne aspekty gry niż bycie imba feudalem/królem. Bo zabawa w handel, czy w najemnikowanie była koniec końców nudna.

L0gin951

silnik nowego mount&blade tak jak napisałem został zrobiony z myślą o modach oraz mają zostać tam wprowadzone następujące rzeczy machiny oblężnicze większa ilość różnorakich jednostek więcej lokacji większa ilość ludzi w zamkach jeszcze lepsza si i kilka innych