Dwie sprawy po pierwsze wyjdzie to tez na Pc.
Druga sprawa Wyjdzie pudełkowa wersja ?
Na anime to były by 2 odcinki, ale spokojnie podobno anime ma być do Listopada wieńcej jakieś 50(+/-10) powinno być. Poz tym po anme(lub jeszcze w trakcje) Pojawi się kinówka. Autor tyle zdradził. Jest jakieś 2,5 chaptera na odcinek przedstawienia tego podobno lepiej niż w mandze ale jedno jest pewne Anime kończy się w 2015.
ps http://shippuuden.pl/news.php?readmore=4113#comments tu masz dziwny nius.
Noo, i to mi się podoba ^^
A co sądzisz o soundtracku Naruto i Naruto Shippuden? (Tylko napisz o obu seriach osobno ; ) ).
Soundtracku.... Jest lepszy niż ten w grze.
http://naruto24.pl/muzyka.php
W shibudenie najlepsza melodia to ta o bestjach.(tą wesołą)
https://www.youtube.com/watch?v=NyvO8xJVy6Y tak w 20;40 minucie to z której seri? Umieścił bym ją w ulubionych.
Naruto Był sotrak bardziej bojowy i wpadający w ucho choć były melodie smutne lub beznadziejne(nie pamiętam takich). I chyba był bardziej wesoły.
W shibudenie był bardziej spokojny, większość melodii mierzyła się w średniej. Jest więcej takich co ma strach wzbudzić w miarę dobrze grają na emocjach jest mniej radosnych melodii.
O filmowych sotrakach się nie wypowiem bo się mało ich słuchało
a ty jakie masz zdanie?
Moim zdaniem są to najlepsze tracki, jakie kiedykolwiek słyszałem, są po prostu niekompetentne, jak dla mnie ^^
Co ważniejsze - są CHOLERNIE klimatyczne, tak jak przy najlepszej muzyce, jaką słyszałem poza Naruto i Shippuden bym oglądał te najsmutniejsze sceny, to nawet powieką nie ruszył, a tak to ta muzyka na prawdę dodaje kopa xD
Fakt, dominują utwory smutne, ale prezentują się superowo.
A, ta piosenka śpiewana przez Naruto ^^ Tia, mam ją już w moim folderze z soundtrackami Naruto już sporo czasu, czasem sobie słucham, jest świetna. Jest pewien fakt, który psuje urok tej piosenki, ale musiałbyś się uprzeć, żebym ci o nim powiedział.
Zresztą ja mam 20 pobranych soundtracków z Shippudena, te tracki to cudo ^^ Zresztą wiele osób też ma takie zdanie.
aha.
A co to takiego ze nie chcesz napisać z własnej woli. Nie zaszkodzi mi jak napiszesz.
aha. Ja tam znam cześć ni cały sontrak zwłaszcza ze jeszcze dojdą co najmniej 2 melodie.
A co myślisz o animacji.
A co sądzisz o 10 Ogonistym?
Tak się głupio składa, że głos Naruto podkłada kobieta. A ja bardzo nie lubię, kiedy kobieta podkłada pod faceta i na odwrót, to trochę psuje tożsamość danej postaci w jakiś sposób.
Łączna animacja całego anime jest dobra, ale widziałem w anime znacznie lepsze animacje (mówię teraz o animacji ruchu), np. w Corpse Party: Tortured Souls, ale w Naruto źle nie jest, gorsze również widziałem ^^ A jeśli chodzi o te animacje RZECZYWIŚCIE animowane (np. we wczorajszym odcinku taka wystąpiła, kiedy widok wzbijał się wzdłuż tego drzewa w górę, to też są niezłe. W sumie to mogliby na takich animacjach zrobić całe to anime, ale zdaję sobie sprawę, że to by prawdopodobnie dłużej zajęło.
Osobiście wolę Kuramę. O Juubim nie da się wiele powiedzieć, gdyż on nie mówi, więc nie da się określić jego charakteru (jako Bijuu), ani nic. Ale moim zdaniem trochę przegięta postać.
Btw. po wczorajszym odcinku zastanawiam się, ilu shinobi wróci do domu ^^ Pewnie będzie się ich dało na palcach policzyć. Ciekawi mnie, czemu tylko ANBU nie wkroczyło. W końcu to elita, na pewno by dużo pomogli. Z drugiej strony powinni pilnować wiosek przed bandytami itd... ale w takich okolicznościach to ANBU powinni na front wysłać, a geninów zostawić w wioskach...
Moimi ulubinimi bestjami są 3,6,1,2,9.(zgadnij który)
10 Ogniasty nie jest gadułą a raczej zwierzęciem zwykłym. Z resztą nie lubi swoich mh... dzieci.
Ambu głównie w wioskach siedzą a na wojnie prawie geniznów niema a przynajmniej tych nie letnich(tych po niżej 16 roku życia)
Ja żebym polubił jakąkolwiek postać muszę znać jej charakter i musi to być jedna z głównych postaci, bo takowe najczęściej występują na głównym planie i najłatwiej je polubić, więc u mnie tylko Kurama... no, może jeszcze Kokuo (5).
A właśnie, jak sądzisz, do jakiego zwierzęcia jest zbliżony Juubi? xD
No dobra, ale tu cały świat zagrożony przecież, a to jest elita, to powinien być ich obowiązek...
Juubi człowieko-żółwio-roślina. Ta to chyba pasuję.
Oni bardziej są jako skrytobójczy, ochroniarze i kilku jest na wojnie.(znaczy wszyscy oprócz tej z mieczem nie żyją raczej(tych co na wojnę poszli)). W szumie kakasi i jamato są/byli w Ambu więc .....
Wywiad z kishimot http://shippuuden.pl/news.php?readmore=4116&c_start=0 Ostatnie pytanie może być dla ciebie spolerem reszta obejmuje coś innego.
Ale przecież walczyć umieją. W końcu ANBU wiele zdziałało w walce z Kuramą w wiosce. Ochroniarze? Ja przepraszam, ale wszyscy Kage prawie zginęli na polu bitwy xD
Yamato nie żyje, a Kakashi i tak już pewnie zapomniał, że służył w ANBU.
Przyznam się, że całego nie przeczytałem, strasznie długie, a od długiego czytania z monitora psują się oczy. Heh, ciekaw jestem, jak by napisał tą historyjkę o fanatyku ramenu ^^ Ale jak to mówią - od zera do bohatera. Chociaż szczerze to wolałbym tego nie czytać xD
Przyznam nawet, że sam rysuję fanarty z Naruto, ręcznie jak coś, nie programami. Już jakiś czas to robię i zastanawiam się nad napisaniem jakiejś krótkiej mangi, może własnego zakończenia dla mangi Naruto (oczywiście nieoficjalnie, tylko dla siebie ^^).
Mh.... Dazo im kazał nić nie robić a obstawa trzeciego walczyła.
No prawie.
aha. .............
Wiem po skończeniu oczy bolały mnie jak ..... mh.... Bolące oczy. No.
To to zrób. Chętnie bym zobaczył.
ps. O co ci chodziło z tom muzyką.
Mi się wydawało że wszyscy starsi stopniem wtedy walczyli...
Dzięki za zainteresowanie, ale nie jest to jeszcze pewne. A jeśli by było, to nie wcześniej niż za rok, gdyż chcę się jeszcze poduczyć w rysowaniu.
Poza tym ciężko by było z przesłaniem tego, bo nie za bardzo wiem, jak to zrobić. Telefonem raczej zdjęć nie będę robił, bo wyjdzie zdecydowanie za mały rozmiar. Właśnie zastanawia mnie jak ludzie to robią, że rysunki ręczne przesyłają w wielkich rozmiarach, wiesz coś o tym może?
Którą muzyką?
Nie wszyscy np Klan ucicha zajmował się ewakuacją.
aha, W porządku.
Skanerem, komórką(u nie których jest dobry obraź.). Ja obiema wrzuciłem swój rysunek. Ale wiesz jak trudno to się robi trzeba nieźle dociskać ołówek itp. I nie wyszło to tak jak chciałem ale znośnie.
Odpowiem cytatem.
"A, ta piosenka śpiewana przez Naruto ^^ Tia, mam ją już w moim folderze z soundtrackami Naruto już sporo czasu, czasem sobie słucham, jest świetna. Jest pewien fakt, który psuje urok tej piosenki, ale musiałbyś się uprzeć, żebym ci o nim powiedział. "
Jak zareagowałeś ze tobi to Obito?
Ps. http://www.naruto.com/j/countdown/#wrapper--id tu może być w 2014 spjler ale masz tu całą historię naruto. No może nawet wcześniej bo trochę w 2013.
Tak, już robiłem telefonem i kilku znajomym powysyłałem moje najlepsze rysunki. Mówisz o skanerze w telefonie?
Ja za mocno nie dociskam, bo w razie gdyby coś poszło nie tak to zawsze można zmazać gumką i nie ma śladu. Jak już, to lepiej dociskać ołówek PO narysowaniu. Ale też trzeba wtedy uważać na rękę, bo jak się ręką będzie przejeżdżało po rysunku, to może się rozmazać, chociaż to pewnie wiesz, ale to też w pewnym sensie zależy od ołówka i kredek.
Już ci pisałem, o co mi z nią chodzi - cytat:
"Tak się głupio składa, że głos Naruto podkłada kobieta. A ja bardzo nie lubię, kiedy kobieta podkłada pod faceta i na odwrót, to trochę psuje tożsamość danej postaci w jakiś sposób." O to chodzi?
Jeśli mam być szczery to nie zdziwiło mnie to zbytnio, że to był Obito. Już wcześniej podejrzewałem, że to on. Zresztą chyba każdy się domyślił, gdy się nad tym głębiej zastanowił.
Heh, ciekawe... Nie jest zbyt dokładna, ale w końcu bazowana na mandze.
Jeśli nie masz nic przeciwko, to mógłbyś mi wysłać linka do swoich rysunków? Chętnie bym je przejrzał ;)
aha. Ja tam użyłem kopiarki.
Ja tez ale wtedy czasem nie łapie w aparaćję. No irytujące dlatego częściej używam długopisów(co Oczywiście ma więcej minusów i pewnie nie jest to profesjonalne)
A no ups.
No znam takich co twierdzili ze to nie on bo to było zbyt oczywiste.
Nie ma ich na konkretniej stronię, jak ma ci je pokazać? Są średnie, zdaniem znajomych dobre. Większość to zdjęcia z zeszytów bo te na oddzielnych kartkach albo zgubiłem albo gdzieś się walają i często idą na podpałkę nie żeby mi to pasowało ale wole to od awantury.(zrobiłem kilku bo koleżanka prosiła/kazała) Zresztą te z zeszytów trudniej zgubić ale są słabsze(...) bo tez trzeba było coś notować. I nie wyobrażaj sobie zbyt wiele.
ps. Mogę ci je pokazać nie wiem czy to da się wywnioskować z mojego wywodu.
pps. Jest już nowe DLC daje 2 hokage, kaksiego, itacjego i zabuze.
Nie no, twierdziłeś, że je "wrzuciłeś", wywnioskowałem, że "wrzuciłeś" na jakąś stronę (myślałem o Shippuuden.pl).
Ja rysuję na kartonach A4 po wyrwaniu kartki. Kiedy już skończę rysunek, wkładam go do teczki na moje fanarty z Naruto.
A jak je rysujesz - z głowy czy spoglądając na zdjęcie na monitorze?
Ah te koleżanki, tylko każą, nie? ^^
Nie no, nie chcę robić problemów, myślałem, że masz je na Shippuuden'ie (tej stronie).
Tak, wiem. Ale uważam, że nie jest ono aż tak godne uwagi, więc nie wspomniałem o tym. Właściwie tylko strój Zabuzy do mnie przemawia, ale przecież nie będę dla jednego stroju wydawać 9 złocisza, nieprawdaż? ;)
Tam się da? wiesz co sprawdzę.
tak tez można.
I to i to ale te z głowy są gorsze no chyba ze mowa o broni. Mam w domu mangę więc mogę w teorii od gapić styl.(nie żeby mi kiedyś to dobrze wyszło.)
no...
Nie licz ze zrobię to jutro.
Jak dla mnie lepszy pakiet niż en z graniakami. Poczekam na part 2 bo to kolejne DLC podzielone na 2 czenśći. Ta zaburzy najlepszy. Kakasjego zabawny.
Ja i tak czekam na jakąś promocje czy pakiet.
No a niby jak ludzie tam swoje fanarty wlepili? xD
Przyznam że jeszcze nie próbowałem rysować z głowy, boję się rezultatu xD Ale kiedyś na pewno spróbuję. Ja rysuję, spoglądając na zdjęcie postaci z monitora. Mam tylko problem drobny z wymiarami, czasem jedną kreskę zrobię dłuższą, drugą krótszą i kraksa gotowa ; )
Cóż, jedni mają talent do zgapywania, jedni do rysowania z głowy.
Nie no, zrób jak chcesz, tylko się zapytałem czy masz pod ręką stronkę ze swoim egzemplarzem, nie musisz specjalnie dla mnie wlepiać tego xD
No to to jasne że wtedy już jest lepszy, jeśli porównasz do tego z kocmołami ^^
W sumie też poczekam na zniżkę tych strojów, na razie mi się nie opłaca za takie stroje płacić 9 złocisza.
W następnych strojach będzie Madara, więc biorę bez zastanowienia ^^
mh.... Ja z twazani mam problem. (częściej rysuję bron i próbuje zwierzęta i bestię.)
aha. I tak najpierw muszę je znaleźć lub nowe narysować.
Następnym tez będziesz miał naruto dalej nie-wiem.
Z twarzami chyba każdy ma problem ; ) Ale da się przyzwyczaić. Wystarczy trochę poćwiczyć i już będzie znacznie lepiej wyglądać.
A jaki strój mu dadzą?
O matko z córką, piżama, poważnie? Madara bardzo by się zezłościł, gdyby ktoś stanął z nim do walki w piżamie ^^
Przy okazji - obejrzałem nie tak dawno temu Naruto Shippuden: Więzienie Krwi. I to było chociaż ciekawe, coś się działo. Szczerze powiedziawszy to obejrzałem to tylko ze względu na tytuł xD A ty co myślisz o tym filmie?
Czy ja wiem taka osoba jest przygotowana do snu bo po walczę z madarą raczej spać będzie.
Film jak film, na pewno dzieję się na innej płaszczyźnie niż manga. To jedyny film który dokładnie nie oglądałem. Ale do zniesienia jest no i chyba lepszy od poprzednika.
Jasne, że lepszy od poprzednika, lepszy od wszystkich poprzedników.
Wiesz może, o czym będzie ten nowy film "Ostatni"? Tylko bez szczegółów, postaraj się to streścić w jednym słowie ; )
Naruto Zadowolony jedno słowo.
A na serio dzieję się około 10 lat po mandze, Kishimoto napisał historię.
Rozumiem że zobaczymy postacie 10 lat po wojnie? Moim zdaniem lepiej najpierw obejrzeć całe anime przed tym filmem, bo wtedy będzie się miało większe pojęcie o tym, kto zginął na wojnie, bo może ktoś jeszcze kogoś kropnie.
Pewnie Sasuke będzie joninem, Naruto - hokage, Sakura - starszym oficerem medycznym, Konohamaru - idiotą (bez zmian ; ) ), itd...
Ciekawi mnie, co się stało z Kabuto. Będzie krążył w Wiecznej Pętli, aż umrze z głodu czy coś? xD
Nie no, chciałbym zobaczyć Sasuke w roli kapitana jakiejś drużyny, powaga xD
No i nie mogę się doczekać aż zobaczę, jaką fryzurę Kishimoto skołuje dla Naruto, tą samą, coś w stylu Minato czy jeszcze coś innego.
TA tak się powinno zrobić.
'Ciekawi mnie, co się stało z Kabuto.' mh.;..... :)
"No i nie mogę się doczekać aż zobaczę, jaką fryzurę Kishimoto skołuje dla Naruto, tą samą, coś w stylu Minato czy jeszcze coś innego."
Ja wiem jaką są już naruto zdjęcia itp.
Ale i tak nie mów nic, zapowiada się zbyt dobry film, żeby zostać zrujnowany ; )
A, właśnie, skoro i tak kończą się tematy do rozmowy to się spytam poza tematem: jaka jest gra, która zajmowała najwięcej przestrzeni dyskowej (pamięci HDD komputera), z którą miałeś do czynienia?
Jak sobie chcesz.
Star wars KUTOR lub SWEAW, Wiedzmin, Tibia(...) tak na szybko to mi przyszło do głowy.
A tobie?
Co sądzisz o edo Kage. (nić lepszego nie wymyśliłem)
A słyszałeś o grze The Evil Within? Otóż tak właśnie gra waży 40GB, co ty na to? xD
Uważam, że są tylko takim sobie tam zapychaczem. Zamiast nich powinni dać jakieś inne postacie, bo nimi pewnie i tak nikt nie gra. Z tego co wiem to najbardziej lubianym kage jest Czwarty Kazekage i się z tym zgadzam, nienawidzę (Drugiego?) Mizukage, wkurza mnie już samym swoim wyglądem z cyrku.
Nie słyszałem The Evil Within a miałem taki moment gdzie dużo critipast słuchałem teraz mniej. I subskrybuję kanał kolesia co recenzuję horrory. Właśnie to horror czy FPS zwykły.
Grałem nimi wczoraj dla testu, Mizukage morze być wkurzającym spamerem i nie rozumiem jego uwolnienia. a Kazekage ma fajne jutsu. O dwóch pozostałych nie mam zdania ot tak postacie. Choć Tsuhikage mi przypomina Hashiramę. Ale grać nimi gram tylko wtedy gdzy pasuję mi to do fabuły zasad.
Jak się nazywa kanał tego gościa od recenzowania horrorów?
No i wyszły dzisiaj kolejne stroje do Revolution. Odnoszę wrażenie, że jeszcze wyjdzie jeden pack strojów. Dzisiaj mamy: Madara (czarna szata), Juugo (Akatsuki), Karin (Akatsuki), Suigetsu (Akatsuki), Naruto (część 1 - piżama) oraz Mifune (coś tam). Całkiem kuszący pack, ale ja muszę się wstrzymać, mam w planie inne zakupy.
Dobra podam ci go:
https://www.youtube.com/channel/UCbhNbvsE3Z2Logv5hVYdEqQ
Ten miał jeden czy dwie gry horolowe:
https://www.youtube.com/channel/UCpVfJrOIKrQy3vfx5-7OrKg
Ten ogólnie jest od popkultury ale ma dużo recenzji filmów hororów a na drugim kanale ma rozpakowanie pewnej paczki:
https://www.youtube.com/channel/UCAPX55k_DK-mjhCY-zQ-klw
A tu zamknięty kanał same filmy nie jak ci wyżej ze gry też mają albo same:
https://www.youtube.com/channel/UCUNrgJ_4R0xTwgY2dRnI0fQ
A jaki?Jeśli mogę spytać. O i mas swoje upragnione stroję.
Właściwie zapytałem się o ten kanał o horrorach z konkretnej przyczyny i wychodzi na to, że oglądamy tego samego recenzenta (RecenzjeHorrorów) ^^
No jeszcze pack ze strojami Akatsuki dla Konan i Nagato, nie? No i pewnie jeszcze coś dorzucą do tych dwóch strojów...
Właściwie to nie. Ale od ciebie w końcu usłyszałem że mają dać Yahiko. Zgaduję, że to raczej nie informacje ze źródeł poufnych ; ) ?
Ale też jeśli mam być szczery to mój ogólny czas gry w Revolution wynosi 78 godzin i chyba na razie tak zostanie. Czerpię z tej gry znacznie mniej uciechy, niż bym się spodziewał. powoli zaczynam nawet uważać NS3 za lepszą produkcję, a ty?
Na yutbie widziałem wszystkie DLC. I powiem ci ze z pejnem znaczy Yachiko dziwnie zrobili.
Mój to chyba coś miedzy 35-48. Wiesz mam różnie może to wina sprzętu na jakim gram. Ale tą cześć odpalam tylko by klona potrenować i potem gram sobie ale jakoś mnie do niej tak nie ciągnie. Ale nie wiem która lepsza. Bo w tą na dwóch nie moge grać bo komp się będzie ścinał a granie samemu to mniejsza frajda. Chętnie bym sprawdził czy to co ludzie mówią jest prawdą. Podobno przez neta da się grać w ten turniej 4 postaci.
ps. https://www.youtube.com/watch?v=uXOH-9X8nsE Jaką on postać zmodował?
No co ty O.o ? To jak zagrać w ten turniej dla 4 graczy?
Mi to wygląda na mieszankę postaci: Mei, Sasuke i Obito...
Bo ja wiem w recenzji i w komentarzach do niej pisali ze się da. A ja jak sprawdzałem tryby onlajn to mnie w większości z sesji wywalali.
A skoro mowa o tym trybię co sądzisz o jincurki 10 ogoniastego?
Chodzi ci o tą nową formę Obito? Dość spamerska xD Chociaż jeśli Naruto jest w stanie go pokonać, to jest dość cienki, ale zresztą tak zawsze jest - najpierw pokazują, jaki to kozak nie jest, a potem i tak ginie od pierwszego-lepszego ninja.
Tak w ogóle jestem pod wrażeniem że Kishimoto nie kończą się pomysły z tymi technikami, to cały Ying-Yang, coś tam coś tam (mówię o tych całych stylach światła i cienia).
W ogóle ciekaw jestem jak by wyglądała walka matki Mędrca z Madarą, bo w końcu Madara ma rinnegana, więc jest niepodatny na Jutsu, a matka Mędrca posługuje się samymi technikami, ale z drugiej strony sama posiada rinnegana, więc ciekawie by ta walka wyglądała ; )
aha
mh... Zależy jak na to spojrzeć. Pojawi się kilka takich technik.
Może by ciekawie wyglądała.
Mas swój ulubiony kakj genkj.(to z krwią)
Jasne, że mam ; ) Moje ulubione kekkei genkai to - oczywiście - rinnegan. A najmniej ulubiony to Byakugan. Ale sharingan też jest spoko, szczególnie wieczny mangekyou. Zawsze miałem drobne wątpliwości które kekkei genkai bardziej lubię, bo moim ulubionym typem technik jest Styl Płomieni (ten z którego Sasuke z Czarnych Płomieni Amaterasu wytwarza np. miecz). Ale rinnegan jest unikalny i sieje zniszczenie i daje moc niemal boga: Shinra Tensei (szczególnie to), Bansho Ten'in, Chibaku Tensei, Gedo: Rinne Tensei no Jutsu, Przywołanie stworów (tych z rinneganem), Przywołanie: Gedo Mazo... i wiele więcej ^^
A jakie jest twoje ulubione kekkei genkai?
Nie lubię ekkei genkai klanu Kurama.(pewnie dla tego ze nie chciał bym by na mnie go użyto.)
Moje ulubione to lud(Uwolnienie Lodu) albo Kości(Shikotsumyaku).
Drugie to Uwolnienie Magnesu. O i fajne jest Uwolnienie Wybuchu choć nie przepadam za stylem walki ziemi.
Sharingan bo można go nie źle rozwinąć zwłaszcza fajny miał obito. I może się rozwinąć w riningana.
A sanuję Iburi Clan's Kekkei Genkai,Jūgo's Clan's Kekkei Genkai i Daruja(na wiki twierdzą ze jest tam tez woda)
Mój ulubiony styl to suton,futon,rajton.(woda,wiatr,piorun)
A masz ulubione jutsu?
Ulubione Jutsu... mam tu coś:
1.Katon: Goka Makkeyaku (Styl ognia: Majestatyczny Ogień Zagłady) - Madara Uchiha
2.Katon: Goka Messhitsu (Styl ognia: Wielkie Ogniste Zniszczenie) - Madara Uchiha
3.Genjutsu: Izanami (Iluzja: Izanami) - Itachi Uchiha
4.Dojutsu: Amaterasu (Technika Wzrokowa: Oświetlające Niebiosa) - Sasuke Uchiha
5.Senpo: Muki Tensei (Styl Mędrców: Nieorganiczne Ożywienie) - Kabuto Yakushi
6.Shinra Tensei (Wszechmocne Pchnięcie) - Nagato (Pain)
7.Chibaku Tensei (Planetarna Dewastacja) - Nagato (Pain)
8.Yasaka no Magatama (Zakrzywiony Klejnot Ośmiu Zboczy) - Madara Uchiha
9.Bijudama (Ogoniasta Bomba) - Ogoniaste Bestie
10.Raikiri (Ostrze Błyskawicy) - Kakashi Hatake
11.Mokuton Hijutsu: Jukai Kotan (Sekretny Styl drewna: Narodzenie Świata Drzew) - Madara Uchiha
12.Katon: Ruyen Hoka no Jutsu (Styl ognia: Pieśń Smoczego Płomienia) - Sasuke Uchiha
13.Kuchiyose no Jutsu (Przywołanie) - Nagato (Pain)
TYLKO tyle ^^ A ty? Szczerze to jak teraz na to patrzę to pozmieniałbym kilka z nich miejscami, ale już mi się nie chce xD
O toś napisał.
1. Hiraishin no Jutsu - Minato lub Jikūkan Ninjutsu (时 空间 忍术; dosł. „czasoprzestrzenne techniki ninja”) obito,sisjego,Minato,Tobiramy, Kaksjego(od razu kilka jutsu z głowy. albo http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Goshun_Mawashi_no_Jutsu albo Kunai Latającego Boga Piorunów - Minato czyli ogólnie jutsa czasoprzestrzenne(do nich zalicza się technika przywołania) W ten sposób nie masz spoleru z technikom.
2.http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Ice_Release:_Ice_Dome Haku
3.Sensatsu Suishō (Tysiąc Latających Wodnych Igieł Śmierci) - Haku
4.Yoroi Akadō to coś z wysysaniem chakry.
5.Suiton: Mizurappa (Uwolnienie Wody: Fala Dzikiej Wody) - Yahiko
6. http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Water_Release:_Pillar_Enci rclement - yahiko
7.Tysiąc siewek
8. Pewna technika z magnem chodzi mi o całą manipulacje złotem i żelazem i tego ramdoma od edo co magnesował narzędzia.
9. Spojler.
10. Susano - ogulnie
11.Chakra Transfer Technique Przenoszenie chakry
12. Kilka technik których nie znalazłem.(takie jak pociski wiatru,kościany las, Bomby dejdary szczególnie C4 i C2)
No ostatnie to morze w innej bym napisał. Ale jestem padnięty wiec tyle musi ci wystarczyć.
Dobra a ulubione narządzie/bron itp z naruto?
Zawsze mnie jarał fuuma shuriken xD Nie wiem czemu, po prostu wydaje się zabójczą bronią i całkiem sporą. Kunaiami też fajnie wyglądają walki. No i te zwykłe, małe szurikeny tez są wporzo. Ale najbardziej z tych trzech chyba fuuma shuriken wg mnie.
A jeśli chodzi o jakieś konkretne bronie, to superowy jest Gunbai Madary i miecz Sasuke. Jeszcze lubię miecz utworzony z czarnych płomieni Amaterasu (dzieła Sasuke), jeśli można to w ogóle bronią nazwać xD
Z pierwszej grupy zamienił bym shurikeny na Senbon i Drut i notki wybuchowe.
A z potezniejszych: ostrze chakry,Kunai Latającego Boga Piorunów,Nuibari,Kruk,Kiba (牙, znaczy dosłownie "Kieł"):, ja od miecza z susano wole http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Miecz_Totsuka albo łuk sasuke.
Pytanie............... pppp Dobra mam, Jak myślisz co sasuke planuję(ja wiem co wyjaśnił to niedawno ale interesują mnie teorie osób co mangi nie czytają)?
Dobra, już bez tych linków, wiem co nieco ^^
Prezentujesz całkiem szerokie gusty ; )
Dla mnie to oczywiste, chce zabić Naruto. Oglądałem już sporo filmów i serial oraz grałem w wiele gier i wiem, że nic nie trwa wiecznie i prawie zawsze jestem w stanie przewidzieć dalsze wydarzenia. Chociaż przyznam, że w tym anime wychodziło mi to rzadziej, to i tak to moja teoria.
Szczerze powiedziawszy sam się nie mogę doczekać tego starcia. Taka dramatyczna, intensywna i tragiczna (nie w tym złym sensie, w sensie że tragedia, np. pod postacią śmierci głównego bohatera) walka... uwielbiam burzę emocji xD Tylko mam nadzieję, że poświęcą specjalnie dla tej walki jakiś dramatyczny soundtrack.
A, i nawet jeśli mam rację (bądź jej nie mam), to i tak nie mów, że to prawda (lub nie), bo lubię niespodzianki. Pytałeś się mnie o zdanie i je masz, nic dodać, nic ująć ; )
Dobra, moja kolej w końcu.. ... .... ..... ...... ....... WIEM! Jak myślisz, gdyby nagle - cudem - na polu bitwy pojawił się Edo Shisui, to odwróciłoby to walkę wg ciebie o 180 stopni? (gdyby był po stronie sojuszu ninja, oczywiście).