PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=669363}
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6559
Outlast
powrót do forum gry Outlast

Niesamowita historia! Parę razy zdarzyło mi się krzyknąć ze strachu :D. Krótka, bo gracz w
budynku jest tak jakby jedną noc (przeszłam w dwa dni grę) - ale jak się wczuje w grę i klimat -
jedna z najlepszych gier ogólnie. Niby mało realne w życiu, ale ta historia, ucieczki, skradanie się,
gdy już jesteś blisko wyjścia coś się zawala, coś się dzieje, no genialne ;> "Pole" gry nie za duże,
nie za małe, bardzo dobrze przemyślane. 9/10. Jeden punkt odjęty za zakończenie, jakoś zbyt sci-fi
i trochę nie pasujące do gry ogólnie - mnie zaskoczyło. No i smutne haha tak jakby :D Mimo
wszystko ja grę zapamiętam na długo ;> A co do Amnesia - grałam parę miesięcy temu, po pół
godzinnej grze wyłączyłam i odinstalowałam, nie umywa się do Outlast ;>

ocenił(a) grę na 9
jusiaa92

No, końcówka Outlasta jakoś tak mnie troszkę zasmuciła. Polubiłem główną postać. No i ogólnie bardzo udana gra, ale te elementy fantastyczne nie pasują.

ocenił(a) grę na 8
jusiaa92

Mnie się właśnie końcówka podobała najbardziej a zakończenie mistrzowskie chociaż mimo że straszny klimat to bywało czasem monotonnie aż do momentu w którym akcja przyspieszyła a wszystko zaczęło się wyjaśniać. Gra warta polecenia chyba nawet straszniejsza od Amnesia jednak fabuła wciąga dopiero pod koniec.

ocenił(a) grę na 6
jusiaa92

Takie coś nie może równać się z poziomem strachu z pierwszej amnesii...
Poziom strachu
outlast 3/10 (ocena 7)
AMNESIA MROCZNY OBŁED 10/10 (ocena 10/10)
amnesia maszyna dla świn 1/10 ( ocena 7/10 ze wgledu na piekna fabułe i muzykę)
SILENT HILL 2 10/10 (ocena 10/10)

Tutuły zapisane dużymi literami = mistrzostwo strachu