PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=669363}
7,7 6,5 tys. ocen
7,7 10 1 6543
Outlast
powrót do forum gry Outlast

Trzeba mieć na prawdę mocne nerwy,by odważyć się zrobić chociaż ten "jeden krok" po tym
psychiatryku.
Poruszająca historia o zakładzie dla obłąkanych,wiele ciekawych dokumentów na temat
brutalnych eksperymentów,muzyka idealna wpleciona do danych
momentów(gonitwy,strach,przeczucia),oraz idealna placówka(opuszczony psychiatryk),to właśnie
te argumenty sprawiają,że jest to zdecydowanie najmocniejszy horror roku 2013.Panowie z red
barrels się bardzo mocno postarali.Brawa dla nich :)
Wiele osób skarży się na schemat w późniejszych etapach tej gry.
Owszem,są schematy podobne rodzaju włącz korki,znajdź klucz itd...Ale czym była by gra survival
horror bez takich schematów?
Jedyne co jest największym minusem tej gry to cena...Jest ona zawyżona jak na 5h gry.
Jedyne co było dla mnie nie zrozumiałe to finał tej gry.
Mam nadzieję,że w DLC outlast whistleblower wyjaśnią,o co chodziło z duchem walriderem.
Moja ocena tej gry?9/10,ocena bardzo zasłużona.

ocenił(a) grę na 8
DrDomix

Nigdy bym tej gry nie kupił bo wydawała mi się dość słaba.... bez walki, ciągłe uciekanie itp. ale dzięki temu że była za darmo w psn to pobrałem i jestem ogromnie zaskoczony. Gra jest strasznie dobra ! Choć nie wiem czy starczy mi nerwów na przejście całej, narazie pograłem pół godziny i wymiękłem. Oczywiście grać należy wieczorem ze słuchawkami w innym przypadku wiele się traci.

ocenił(a) grę na 10
michal2788

w końcu konkretny komentarz masz u mnie piwo :)

elosidzej

gra jest świetna polecam każdemu.Po właśnie pół godziny na max detalach,noc.podłączone kino domowe i granie na 42 calowym telewizorze czułem się jak bym tam był... coś pięknego :D