PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=669363}
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6573
Outlast
powrót do forum gry Outlast

Co ja tu mogę napisać gierka wymiata, waży niecałe 4 GB (co mnie bardzo zdziwiło). Jest bardzo straszna, wręcz przerażająca. Elementy chowania są bardzo dobrze rozmieszczone, zapis też. Bardzo szybko się zużywa bateria przy noktowizorze i też bardzo trudno ją znaleźć (to jest skromna wada tej produkcji). Jeżeli chodzi o najlepszą grę horror w tym roku to właśnie Outlast !!! 9/10 za szybko zużywającą się baterię ;)

ocenił(a) grę na 4
_REC_

4GB to sporo jak na taką grę. Brakuje tam interakcji z otoczeniem typu luźne przedmioty na ziemi itp. Wszystko jest jakieś wmurowane w ziemię. Pomieszczenia jakieś taki sztuczne. Jak dla mnie to zwykły straszak.
Jeśli nowa Amnesia będzie taka jak poprzednia to powali tą gre na kolana. A no i duży plus jak dla mnie dla Amenesi za PL.

ocenił(a) grę na 8
_REC_

Pytanie dla śmiałków, którzy już grę skończyli: jak długa jest? Bo wielkość pliku sugeruje 5-6 godzin.

ocenił(a) grę na 4
jesus_alive

Amnesia zajmuje cos około 1,3 GB i co w godzinę czy półtora ją skończyłeś? Mówię tu o grze pierwszy raz. Wielkość pliku porównuje do długości gry, no brawo

jesus_alive

Gra do przejścia w około 4h... ogólnie muszę powiedzieć, że jestem bardzo miło zaskoczony bo grało się rewelacyjnie ;-)

http://gracz.org/pokonaj-wlasny-strach-recenzja-outlast/

ocenił(a) grę na 10
_REC_

Moja ocena to 10/10 ale ale...jeszcze nadciąga nowa Amnesia...zobaczymy czy pobije ta jestem bardzo ciekaw,bo 1 część była rewelacyjna:D

ocenił(a) grę na 9
_REC_

Szybko się nudzi to łażenie i uciekanie. Graficznie przyjemnie ale głowy nie urywa. Jak na Unreal Engine 4.0 to kiepsko ;-) Generalnie nie lubię survival horrorów.