PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617262}
6,5 188  ocen
6,5 10 1 188
Paradise
powrót do forum gry Paradise

Dosyć dziwna gra.Główna bohaterka odzywa się tylko od wielkiego święta.

ocenił(a) grę na 7
dominik9051

Ja skończyłam grać przed chwilą i końcówka mnie zdruzgotała... o.O

ocenił(a) grę na 7
majka95k

Końcówka była faktycznie do kitu.SPOILER-Zabiła swojego ojca i koniec

ocenił(a) grę na 7
dominik9051

Spodziewałam się raczej czegoś takiego: w czasie swojej podróży dowiaduje się o swoim ojcu wielu złych rzeczy, poznaje od najgorszej strony i zaczyna czuć do niego coraz większą niechęć. Gdy w końcu go spotyka, mówi co o nim myśli, odchodzi i zostawia go samego, mimo że z początku być może zamierzała zostać już na zawsze ze starzejącym się królem i np. opiekować się nim podczas choroby w jego ostatnich latach życia. Opuszcza okrutnego ojca-dyktatora i wraca do Europy. A on pozostaje samotny na resztę swoich dni.
Mniej więcej tak wyobrażałam sobie zakończenie. Ta końcówka sprawiła, że totalnie zgłupiałam i na kilka chwil zamarłam z głupią miną przed ekranem komputera. Co to miało być?... Okropne. Nigdy bym się czegoś takiego nie spodziewała.

ocenił(a) grę na 7
dominik9051

Poza tym - gra interesująca i bardzo ładna graficznie :)

ocenił(a) grę na 7
majka95k

Jest jeszcze jedna gra Benoita Sokala-Sinking Island,chociaż to już jest przygodówka kryminalna

ocenił(a) grę na 7
dominik9051

Przyznam, że przymierzałam się do niej, ale nie wiem, czy znowu mnie nie rozczaruje zakończeniem xD I tak Syberia jest chyba najlepszą grą Sokala. Nie lubię tylko głosów bohaterów, strasznie mnie drażnią. Szczególnie głos Kate. Paradise pod względem dubbingu jest bez porównania lepsza.