PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666635}
7,9 2,5 tys. ocen
7,9 10 1 2485
Pillars of Eternity
powrót do forum gry Pillars of Eternity

Czekam na dodatek

ocenił(a) grę na 10

Dzisiaj ukończyłem "Pillars of Eternity" przeszedłem na 100% zajęło mi to 68 godzin, ale rzecz jasna w ogóle się nie śpieszyłem. Każdą lokację padałem bardzo dokładnie, każdą książkę czy list, z wielką uwagą czytałem, i po ukończeniu czuje się spełniony. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to do maksymalnego poziomu postaci, który wynosi zaledwie 12 ;/, myślę że gracz traci co najmniej 3 poziomy, bo 12 miałem przed Bliźniaczymi Wiązami. Bossowie niezbyt wymagający, chociaż kilka walk jest trudnych, i wymagają posiadania 12 poziomu, jak Wladca
Podziemi. Teraz czekam z niecierpliwością na dodatek, który mam nadzieję że wkrótce się pojawi.

D3Mania

Taaadaaaam.
http://gexe.pl/pillars-of-eternity/newsy/10626,pierwsze-fakty-o-bialej-marchii-d odatku-do-poe

ocenił(a) grę na 10
miszacz

Dzieki ;), czyli jeszcze w tym roku pojawią się dodatki, już się nie mogę doczekać by grać dalej.

D3Mania

Mam pytanie do wszystkich którzy grają w Pillarsa ? czy występuje u was błąd czcionki tj. gdy wyświetlam opis poszczególnych przedmiotów np. pierścień czy miecz dwuręczny u mnie nie ma ostatniej litery :(

Np. miecz dwuręczny - jest - miecz dwuręczn
pupil - jest - pupi
pierścień - jest - pierscie

Czy występuje u was ten błąd ?