Grając w Pillars mam taki problem, że przy przechodzeniu do lokacji szczególnie tych bardziej rozległych gra wywala mnie do pulpitu i otrzymuję komunikat w stylu "Game crashed, jakieś cyfry, i propozycja żeby zgłosić problem do developera". Przeglądając forum Steama odkryłem, że nie jest to tylko mój problem ale wiele osób się z nim styka. Czy ktoś z Was jest się w stanie podzielić podobnymi obserwacjami podczas gry lub, czego sobie i Wam życzę, poradzić skąd wziąć jakiś patch rozwiązujący ten problem. Skoro już kupiłem grę i podoba mi się ona to chciałbym w nią po ludzku pograć a nie psuć sobie nerwy i zniechęcać się. :)
Pozdrawiam
Patch 2.4.0.9, jeśli potrzebujesz nań namiarów, to i je dostaniesz, tyle, że wiadomością prywatną. Powinien rozwiązać problem crashowania, jeśli to nie wina techniczna, aka sprzętu.
Mam pytanie do wszystkich którzy grają w Pillarsa ? czy występuje u was błąd czcionki tj. gdy wyświetlam opis poszczególnych przedmiotów np. pierścień czy miecz dwuręczny u mnie nie ma ostatniej litery :(
Np. miecz dwuręczny - jest - miecz dwuręczn
pupil - jest - pupi
pierścień - jest - pierscie
Czy występuje u was ten błąd ?