PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627416}

Podróż

Journey
2012
8,2 3,4 tys. ocen
8,2 10 1 3431
Podróż
powrót do forum gry Podróż

Świat z którego nie chce się wracać, wszystko w niej jest cudowne Historia o której tak naprawdę nic nie wiemy, oszałamiająca grafika krajobrazy, muzyka która dociera prosto w serce, to wszystko nieważne ważne jest to że kończę pisać komentarz i idę rozpocząć od nowa swoją Podróż to jest najlepsza rekomendacja , którą grę chce się odpalić zaraz po przejściu ? Nie pamiętam takiej

użytkownik usunięty
marcel1006

Tak jest.
Podróz to "gra" mistrzowska
Aż dziw bierze, że twórcom aż tyle się udało wnieść w 2h projekcie, wszystko jest tu tak jak miało być
Perełka wśród aktualnego crapu

A te ruiny...to było jakieś miasto?????...nie mam ps3 i właśnie chcę się dowiedzieć

użytkownik usunięty
Belzebub_666_filmweb

No raczej tak, no a co innego? :D

Jakiś ataklizm..a ta piramida....to co to jest????

użytkownik usunięty
Belzebub_666_filmweb

Kataklizm? No raczej po prostu pokazane jest jak cywilizacje zamierają przez wojny.

Piramida? Ta do której idziemy? No to ma dużo interpretacji. Ja nie wiem, grałeś w tę grę? Nie możesz jakoś sam to zinterpretować ;p?
No dla mnie to jest taki nasz cel w życiu, dojść na szczyt, coś w ten deseń. I do tego jest to jedyny widoczny punkt, i podświadomie idziemy tam gdzie coś widzimy, lubimy mieć postawione jakieś określone warunki, jak ktoś nas gdzieś prowadzi. Wtedy nie błądzimy

użytkownik usunięty
Belzebub_666_filmweb

PS. Nie piramida, tylko góra