https://m.youtube.com/watch?v=gXqaqgUKJ6g Skandal to jest rasistowska gra, wychodzi na to ze Polak to jest najgorszy na swiecie i mozna go nawet zabic jak odda pieniadze wstyd rockstar! To nie jest wcale najgorsze z tego wszystkiego, najgorsze jest to ze wy Polacy oceniacie to cos tak wysoko . To znaczy ze wy tez lubicie jak sie waszych rodakow okrada i morduje, po tym co Polacy przeszli w czasie wojny ludzie z rockstara daja nam takie cos a dlaczego nie np. Niemiec za wojne tylko Polaka dali . Ta rasistowska gra powinna jak najszybciej zostac wycofana ze sprzedazy, ofiary sie tak traktuje jak powinno sie traktowac oprawcow z niemiec i ruskich oraz ukraincow za wolyn . To Polacy najwiecej wlasnie ucierpieli ze wszystkich Narodow w Europie od Hitlerowcow, Ruskich i Banderowcow a tu jeszcze ofiary pokazuja w jako tych najgorszych zamiast tych co ich mordowali . Polacy byli mordowani przez Hitlerowcow, Ruskow, Banderocow to malo i jeszcze musza byc mordowani przez Amerykanow zeby pokazac ze polaczki to najgorsze cos na swiecie .
Trzeba było nie podskakiwać Izraelowi. Można spodziewać się kolejnych tego typu epizodów w różnych dziełach kultury. A Polacy lubią jak ich się okrada, przecież świadczy o tym wynik wyborów w Warszawie :)
Dlaczego nie ma misji gdzie okradamy żyda, muzułmanina albo czarnego ?
Rockstar wie że jak by zrobiło o nich misję to była by fala krytyki.
Zrobili o Polsce to zamiast to potępić to naród się śmieje.
To teraz pośmiejmy się z polaków którzy zginęli w WTC.
Dobrze że tam w USA taki łatwy dostęp do broni może się jakis świr znajdzie i powystrzela kilku głupków z rockstara.
Myślisz, że nie ma w grze misji/wydarzeń gdzie można okradać czarnych? Jak nie dbasz o honor i grasz jako "ten zły", na koniec możesz jeszcze im sprzedać kulkę między oczy, kiedy błagają o litość we własnym domu :D
Tylko Arthur nie okradł Wróbla,tylko ściągnął dług. Ponadto od gracza zależy czy go zabijemy czy zostawimy w spokoju.
Skoro wystawiłeś ocenę to znaczy że pewnie ukończyłeś cały tytuł. Pewnie tego nie wiesz bo jest to ukryte ale w samej grze jest też przynajmniej jeszcze jeden polski akcent i uwaga tym razem pozytywny. Mogłeś go nie odkryć bo trzeba go szukać. Co ci się jednak nie podobało oprócz tego? Pytam ponieważ nie wierzę że ktoś może wystawić całościową ocenę za jedną krótką misję, no chyba że jest dzbanem a ty zapewne nim nie jesteś. A mnie o wiele bardziej niż misja z panem Wróblem obrażają gówniarze w koszulkach z logiem Polski Walczącej albo ludzie których niepotrafią zaśpiewać całego hymnu. Albo obywatele naszego kraju którzy w np w UK siedzą w parku jako wielkie pany i chleją piwo bo im wolno.
Co dokładnie? Byłem tam, obejrzałem cały spektakl i nic nie zauważyłem... chyba coś przeoczyłem
Są nawet dwa jedna jeat artystka w teatrze to poza fabułą a drugiego polaka można spotkać w misji Archeologia Dla Początkujących
To nie polak to slązak :P A tak serio to ja piedole.... Troche dystansu, kilka misji pózniej można zbić niemca
Mówi po polsku, nie po śląsku. To, że przyjechał ze Śląska nie określa jego narodowości.
Widać ktoś nie zrozumiał całego zamysłu tej sceny. Cały wątek został zaproponowany przez Polaka pracującego w studiu, który nawet podkładał głos. Cały wątek ukazał tragizm polskiego społeczeństwa biednych, bez jezyka i zagubionych bez swojej ojczyzny, tulajacych się po świecie.
Czyli można przejść tę misję zostawiając go w spokoju? Trochę mi szkoda,że go pobiłam,myślałam,że tylko tak można to skończyć.