PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606961}

Resident Evil 5

Biohazard 5
2009
7,3 5,8 tys. ocen
7,3 10 1 5754

Resident Evil 5
powrót do forum gry Resident Evil 5

SHEVA ALOMAR dlaczego nie zrobili tak jak w code : veronica x ?
czyli raz claire raz chris ?
mam na myśli że chodzimy bohaterami na zmianę a nie ty i jakieś zasrane NPC
gra ogólnie super jak dla mnie i tylko z powodu tego " BŁĘDU " 9/10
jak dla mnie ...

Niszczyciel2000

Grałem w 2 części, i nie przypadła mi do gustu.....
ja lubię strzelaninki, ale takiego typu jak FPS :)
GOW jednak jest z ten niższej półki licząc się z tym że jest wiele bardziej interesujących gierek :)
ostatnio grałem w PREY, FAR CRY 1, i 2, I.G.I PROJECT, i to jest dopiero streaking ;)

w te tytuły co wymieniłeś nie grałem
nie gram też w wiele innych znanych tytułów chociaż grałem w battlefielda 2 i śmiem twierdzić że to jest kicz (jak chcesz potem podam argumenty) grałem też coda pare części i cod jak dla mnie jest zdecydowanie lepszy chociaż wolę gowa ;p to jednak Cię rozumiem

Niszczyciel2000

BATTLEFIELD 2 ! zgadzam się i argumenty są mi dobrze znane - grac się da ale po co ?
Jest CS, Jest Far Cry (nie popularne)...granie na LAN, lub przez neta z innymi, ale Battlefield jest średnią siekanka i bez polotu daje grafiką i muzyką.
Co do Coda, jak i również Medal of honor (pewnie grałeś) nawet mi pasują, świetnie realizują pole bitwy....i realia wojny :)
Co do GOW'a i jej części - coraz bardziej się przekonuje do jej rozgrywki :)
polecam też TIMESHIFT, jest to coś pod GOW'a :)

Jak można zapomnieć o Quake? xD Klasyka gier FPS
Alien vs Predator 2 z 2001 roku chyba. Bardzo dobra gra, strzelanka, polecam gre Mercenaires. Film jak film to szit, ale gra bardzo dobra.
Medal of honor także polecam i całkowicie się zgadzam się, świetnie pokazują realia wojny.

hotek95

masz racje zapomniałem ;p
Medal of Honor to grałem tylko w 1 i 2 na psx oraz Rising Sun na ps2 a w nowsze nie grałem ...

Niszczyciel2000

Rising Sun - grałem na XBX 360 - ale się wkur**aiłem !

Niszczyciel2000

na xboxa 360 ???
w rising sun ???
byłem pewien że jest to tylko na Ps2 !!!

Niszczyciel2000

W Sun Of Empire....sorki pomyliłem się, ale tez grałem w to na PS 2, bo faktycznie jest tylko na 2 :)

okej rozumiem każdemu się zdarza ;p

Niszczyciel2000

Dwie gry w prawie w tym samym czasie, no można się pomylić :)

hotek95

Quake, to seria gier FPP/FPS, i również potwierdzam że to klasyk,
z niższej oprawy graficznej, ale jest.
Alien vs Predator 2 z 2001 roku chyba. Bardzo dobra gra, strzelanka, polecam gre Mercenaires. Film jak film to szit, ale gra bardzo dobra.
Medal of honor także polecam i całkowicie się zgadzam się, świetnie pokazują realia wojny. ---- DOKŁADNIE :)