Capcom zapowiada ze każda kampania będzie różnić sie stylem rozgrywki dodatkowo przejście każdej ma zająć okolo 70% procent całego RE5 więc szykuje sie kilka "nocek" :) ciekawi mnie też bardzo multi które w RE5 było spoko ale tylko spoko natomiast już w Raccoon City gram tylko w multi które daje rade
O łał, dzięki za info, ciekawie się zapowiada, pisząc że każda kampania będzie różnić sie stylem rozgrywki dodatkowo przejście każdej ma zająć około 70% procent całego RE5, to diabelnie długo :)
ja też gram w Raccoon City na multi, daje frajdę, i dowala frajdą :)
Ciekawe na których lepiej na XBX czy na PS 3, jak dla mnie nie mam zdania, na kompie grało by się gorzej, bo klawiatura daje mało manewru....a można tego było się przekonać już w RE 4 :)
Grałem na obu platformach i nie zauważyłem żadnej różnicy a co do RE4 to udało mi sie go przejść na ps2,gamecubie i xboxie na kompie jescze nie grałem w żadną część
Aha, dzięki, warto wiedzieć w tym przypadku.
Ja przeważnie grałem tylko na PS 2 i 3 w Re 0 do 3...potem już tylko te nowsze na PC ;)
Przez weekend katowałem demko RE6 i musze przyznać ze szykuje się naprawde konkretna gra dla każdego się coś znajdzie kampania Leona wydaje sie strasznie klimatyczna kampania Chrisa to czysta sieczka natomiast Jake i Sherry maja przechlapane bo cały czas ściga ich Ustanak
Stworzyłem nawet nowy temat żeby o tym pogadać :)
i popieram twój post bo kampania Leon' a podoba mi się najbardziej, klimat i akcja, to głównie co przyjdzie nam
przejrzeć na własne oczy, co do Chris' a to faktycznie niezła siekanina, ale jest i klimat....w końcu to sam klimat,
Jake i Sherry nie ma spokoju z Ustanak' iem, jest mocny i szybki, do tego ciągle uporczywy dla naszych bohaterów, gra w demo to podsycenie do kupienia oryginału :)
Pozwólże cię zacytuję : " Ja przeważnie grałem tylko na PS 2 i 3 w Re 0 do 3...potem już tylko te nowsze na PC ;) "
Po tym co powiedziałeś można wnioskować że Re 0 jest na PS2 ;p
A no to pomyliłem się, przecież każdy wie że RE 0 JEST TYLKO NA GC :)
mój błąd...
może kiedyś dla niej gacka kupię
hehehe
a tak w ogóle czytałem że to jedyna część w której jest molotov to prawda ?
Ja też planowałem Gacka :)
grałem u kolegi :)
Prawda, ale trzeba uważać by się samemu nie zajarać ;)
A jednak to nie łatwe....jak przedział w pociągu wąski, a dwa zombiaki są, do tego null amunicji....albo się zajarasz, albo będziesz robić za obiad :)
Tak też bym to preferował.....ale w tedy robił byś za grillowane mięcho.....
jak by była możliwość wolałbym wyskoczyć z pociągu !
W realu w takiej sytuacji to bym spierniczał w tył !
A w Grze chyba też, no ale co mi było z tego jak muszę coś zrobić w końcu w grze :)
A ty co byś zrobił ?
I się zjarał, przy okazji pobliskie pełzające w twoją stronę zombee....tak, ale jak tu wyjść cało :)
zombiaki ? świetny pomysł tylko z tego co mi wiadomo w grze nie przewidzieli takiej możliwości ;p
nie przewidzieli takiej możliwości żeby bohater mógł dać kopniaka zombiakowi albo na odwrót chłe chłe ;p
Przypomniało mi się co wypowiedział Leon pod koniec 2 scenariuszu w RE 2...
Od 26.35 :)
http://www.youtube.com/watch?v=ylnMO3izBww
na polski to mniej więcej "zostawili nam rozwałkę parasola" ;p o to ci chodziło ?