PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638130}

Resident Evil 6

BioHazard 6
2012
6,9 3,2 tys. ocen
6,9 10 1 3162
Resident Evil 6
powrót do forum gry Resident Evil 6

Zajébiście już nie moge sie doczekać jak tylko wyjdzie i platyne dostanie od razu kupuje! :D

użytkownik usunięty
raiden19

WITAJ W KLUBIE FANÓW ODLOTOWEJ 3 !!!

ocenił(a) grę na 9

Thanks :D chciałbym jeszcze Krausera zobaczyć ale on zginął w 4 :s ale w trybie Mercenaries mogliby go dać

użytkownik usunięty
raiden19

Ciekawe że kilkakrotnie zginą, no wiesz niby Tyran X zabił go w LABO SS3 w RE 1, no i ta RE 4.....bardzo tajemnicze, że spryciaż z Umbrella nie przeżył, może żyje, i twórcy trzymają go na przyszłość.
Bardzo kontrowersyjna postać, bo dzięki niemu niektóre części odgrywały się na jego wątku, RE 1, no i RE 4.
A w Mercenaries pasował by idealnie :)

ocenił(a) grę na 9

Grałem w RE 1 ale bardzo dawno temu więc nie pamiętam tego zbyt dobrze ale wydaje mi sie że jednak zginął ostatecznie z rąk Ady. Napewno grałeś w tryb Separate Ways który był dostępny w RE4 więc wiesz o czym mówie.

użytkownik usunięty
raiden19

Wiem o czym mówisz, ale chodzi mi o RE 1 i Scenariusz JILL pierwsza część :)
Grałem w tryb Separate Ways, i wiem co zaszło :)

ocenił(a) grę na 9

Jedynke przeszedłem akurta Jill ale naprawdę nie wiele z niej pamiętam z postaci to tylko Chrisa Jill i kolesia o imieniu Bary

użytkownik usunięty
raiden19

A ten feralny moment na końcu gdy TYRAN zaatakował najpierw Wesker'a ?, co ciekawe, w scenariuszu 2
Wesker zniknął zaraz po tym jak oberwał w głowę od Barry'ego :)

ocenił(a) grę na 9

To było w takim laboratorium?

użytkownik usunięty
raiden19

No tak :)

Patrz :)
http://www.youtube.com/watch?v=ydOehfgJP78
To jest scenariusz 2 - 3:20
http://www.youtube.com/watch?v=rd2RQZHc38Y&feature=relmfu
Scenariusz 1 - Tyran Wesker'a zabił :)

ocenił(a) grę na 9

Ok. Dzięki

użytkownik usunięty
raiden19

Spoko :)
Do końca nie wiem jak zginą w RE 4 - nie oglądam filmików :)

użytkownik usunięty

Ona go zabiła bronią czy bombę mu podłożyła ?

ocenił(a) grę na 9

Podłożyła bombe w samolocie którym uciekał ze statku.

użytkownik usunięty
raiden19

Hmmm, tak myślałem, dzięki :)
No i ciekawe czy tym razem przeżył....

ocenił(a) grę na 9

Gdyby to przeżył to jak dla mnie było by bez sensu ze względu na siłe wybuchu i wyszło by na to że jest nieśmiertelny :s zawsze można wprowadzić nowy czarny charakter.
Film i tak odbiegł już fabułą od gier więc nie ma znaczenia kto będzie kolejnym przeciwnikiem Alice w części 5.

użytkownik usunięty
raiden19

Dokładnie, i tak tylko gdybanie na marne bo jak się okazało Wesker żyje jeszcze w RE 5 czasu gry :)
I mamy okazję zabić go na końcu....w filmie też jest tak samo, prawdopodobnie to prototypy
tych samych ludzi, mutanty czy klony, czytałem o tym, że za zasługi Wesker'a dla Umbrella - mógł się sklonować i zmutować, aby dokończyć dzieła zniszczenia wszystkiego :)

ocenił(a) grę na 9

Może tak być chociaż wydaje mi się że głównym czarnym charakterem w RE6 może być Ada która pracując dla Weskera znała jego tajemnice i po jego śmierci mogła przejąć kontrole nad Umbrellą. Ada ma chińskie korzenie a 6 część gry ma dziać sie właśnie w Chinach więc kto wie.

użytkownik usunięty
raiden19

Dokładnie, z tego może być kolejna afero - intryga, i jak zwykle ucierpią przy tym setki mieszkańców RC....a nawet dalszych rejonów, no i kto wie, może Ada okaże się prawdziwym zdrajcą w tej kolebce zmutowanie niesprawiedliwości :)
Tylko żeby nie trzeba było tak długo na 6 czekać ;)

ocenił(a) grę na 9

Zaraz popatrze w necie czy są jakieś dane na temat premiery.

użytkownik usunięty
raiden19

Ok, i podziel się nimi jakbyś mógł, ja nie mam za bardzo czasu, by się rozczytywać ;)

ocenił(a) grę na 9

Premiera w USA zapowiadana jest na 20 listopada tego roku na xboxa i PS3 na PC wyjdzie z opóźnieniem. W Europie pojawi sie ok 30 listopada.

użytkownik usunięty
raiden19

No to tak myślałem, trzeba czekać, ponad po za premiera, a do tego nie wiadomo czy wyjdzie tylko na PS 3 XBX,, czy na PC ?
Poczekamy :)

ocenił(a) grę na 9

Na PC też wyjdzie tyle że troche później. Mnie to jebie akurat bo i tak na PS3 napiérdalam :D

użytkownik usunięty
raiden19

No i H*J - JA TEŻ :):):)

użytkownik usunięty

Dla mnie największą niespodzianką - jest już po za RE to że DIABLO III Wyszło !!!!

ocenił(a) grę na 9

Nie grałem w to nigdy. Ja czekam jeszcze na MGS 5 podobno w tym miesiącu ma wyjść i na Hitmana (grudzień)

użytkownik usunięty
raiden19

O tak, wiem, najciekawsze przed nami :)

ocenił(a) grę na 9

Num. Wyślij mi zaproszenie do znajomych ja nie moge bo jakiś błąd mi wyskakuje.

użytkownik usunięty
raiden19

Dobra wysłałem :)

użytkownik usunięty

A jaka jest twoja ulubiona gra, ale taka najbardziej ?

ocenił(a) grę na 9

Metal Gear Solid 2 Sons of Liberty i MGS 3. Nie grałem jeszcze w 4 która mogłaby zająć pierwsze miejsce. A twoja?

użytkownik usunięty
raiden19

Ohohoh, dużo, ale tak najbardziej to chyba RE, potem to THIEF Anatologia, na PC, Assassin's Creed wszystkie serie, ale da się wszystko lubić oprócz gier sportowych i MMORPG..oraz strategicznych, nie znoszę :)

ocenił(a) grę na 9

To podobnie jak ja tyle że ze sportowych PESa lubie a w strategiczne to prawie w ogóle nie gram

użytkownik usunięty
raiden19

i nie dziwię się strategie strasznie nudzą, RPG są fajne pomyśleć trzeba nad zadaniami,
jak i mieć własną chatkę i zbroję...
tak FPS które pomagają się odstresować :)

ocenił(a) grę na 9

RPG to też za bardzo nie lubie. Wole coś w stylu MGS, RE albo Silent Hilla

użytkownik usunięty
raiden19

No to tak jak ja, RPG, to coś czasem na zmianę stylu grania :)