Gra zostanie wydana w edycji kolekcjonerskiej, która będzie dostępna w Japonii. Koszt tej
edycji to ok. 4100 zł. Zestaw będzie zawierał: Grę Resident Evil 6, 4 okładki na tablet oraz
skórzaną kurtkę Leona S. Kennedy'iego w wybranym przez nas rozmiarze.
Ktoś chętny :D ? bo jak dla mnie to raczej przesada
O łał, dzięki za info :)
przesada zależy dla kogo, jeżeli chodzi o napalonego fana RE to niezła Gradka :)
nawet jeżeli jest ktoś fanem to uważam że i tak się nie opłaca .
Ludzie kurtka 4000zł ???
No chyba kogoś lekko popier..liło ...
Masz całkowita racje, po co to komu za tyle kasy bez JAJ !!!
zwykła kurta tylko że z popędem ploty na to że kurtkę nosił Leon S. Kennedy....taaa.....a ja mam gacie Michela Jacksona,
kupione na bazarze u Ruskich :)
Taką kurtkę można kupić za nie całą 100, w markowym sklepie, nie obejdzie się :)
Oj, straszliwi, widziałem filmik co gościu miał w pokoju Laboratorium Umbrella i trzymał tyrana w kuchni :)
Sorki, został usunięty przez dodającego...nawet nie zdążyłem tego subskrybować :)
Ja tez, i to mam do tego słabość jak nic :)
To jest obsesja :)
ostatnio kupiłem The Elder Of Scrolls V Skyrim :)
grałeś ?
a co to za gatunek ?
kiedyś lubiłem mordobicia tera wolę strzelanki i samochodówy ...
rpe gów nie trawię ...
chociaż podobał mi się final fantasy x2 ale nie ukończyłem bo brat sprzedał niestety ...
Ja też nie dzierżę RPG...ale są wyjątki :)
The Edler Of Scrolls robi naprawdę wrażenie, kawał czasu można spędzić przy tych seriach :)
Ja uwielbiam FPS, FPP....i nic pozatym :)
Nawet sobie nie wyobrażasz ile mój brat sprzedał gier....dziw że jeszcze go nie zamurowałem w piwnicy....
Miałbym przypadł od starych...jeżeli by to odemnie zależało...dałbym roczny zapas i bym zamurował skurczybyka....jak żarcie się kończy to niech sobie tunel kopie...reszta mnie nie interesuje...hłi hłi hłi :)
ze strategii znam ciekawe tytuły choć kiedyś bło tak jak z rpg ...
podaje przykładowe gry i moje ulubione : Civilization IV na pieca i FM3 na psx
a samochodówki ostatnio zeszły u mnie na dalszy plan ale nadal je lubię podobnie z mordobiciami .
Ostatnio u mnie górują gry typu GTA i starocie na psx z lat 90
Ja też strategii nie znam, ale kiedyś wpada mi do gustu seria Warhammer 40.000 :)
co do samochodówek to też typu GTA, albo Saints Row, czy Whelman :)
Pojébało ich całkowicie! PS 4 zaraz po premierze nie będzie tyle kosztować. Jesteś pewien że chodziło o 4100 a nie o 410zł?