PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638130}

Resident Evil 6

BioHazard 6
2012
6,9 3,2 tys. ocen
6,9 10 1 3154
Resident Evil 6
powrót do forum gry Resident Evil 6

Już nie moge doczekać się premiery gry na PC , i zagram w tą grę, tak swoją drogą uważam ze
taki wirus co zrobiła firma Umbrela (Po Polsku to znaczy Parasol nie wiem czemu nie
przetłumaczyli) jest możliwy do zrobienia.

użytkownik usunięty
MrKimimaro

Ja tak samo, choć nie ukrywam przeszedłem wszystkie kampanie już na XBX 360 :)
Umbrella - Parasol, tak, ale niekiedy angielskich słówek się nie tłumaczy :)
Czy wirus jest możliwy do zrobienia, możliwe, tylko na pewnie twórcy filmu zrobili fałszywe kody DNA, mutogeny są inne, niż zazwyczaj, raczej nic by z tego nie było :)

ocenił(a) grę na 10

No no czekamy za premierą na pc :).

użytkownik usunięty
ziomxd

I to jak cholera, nawet gdy gra była przechodzona, czuje się te emocje :)

ocenił(a) grę na 10

Odpisałeś na mój list wczorajszy no wiadomość ^^? Coś się ciebie tam pytałem ;p.

użytkownik usunięty
ziomxd

Nic nie dostałem - jak coś napisz jeszcze raz....czasem FW ma problemy z wysyłaniem wiadomości :)

ocenił(a) grę na 10

Acha okej :). A może tu popiszemy będzie łatwiej nie :) bo mam parę spraw do ciebie :). Ciekawych ;d.

użytkownik usunięty
ziomxd

Dawaj ! wybacz, ale nic nie doszło :)

ocenił(a) grę na 10

Pierwsze: no chodzi mi czy grałeś w Half Life + Half Life: Opposing Force + Half Life: Blue Shift
Half Life 2 + Half Life 2: Episode One + Half Life 2 Episode Two.

Crysis + Crysis: Warhead + Crysis 2 + Crysis 3

No w Resident Evil to wiadomo, że grałeś :) no od części 0 do 6 części :). Tak pytam z ciekawości :D

ocenił(a) grę na 10

I czym w crysisy i w half lify grałeś na kompie czy na konsoli :)? Bo re to wiadomo konsole na konsolach w re grałeś ;). To wiadomo ;).

użytkownik usunięty
ziomxd

Half Life + Half Life: Opposing Force + Half Life: Blue Shift
Half Life 2 + Half Life 2: Episode One + Half Life 2 Episode Two.

Crysis + Crysis: Warhead + Crysis 2 + Crysis 3

ZNAM ! i grałem we wszystkie części serii - na PC oczywiście,
na konsole jedynie dodatki jak jakieś dostałem :)

W RE gram od małego - gdy inni chodzili grać mecze na parkingu ja siedziałem w upalne dni i grałem w RE na telewizorku :)

Uwielbiam też serię F.E.A.R czy S.T.A.L.K.E.R.....FPS z górnej półki :) grałeś ?

ocenił(a) grę na 10

Raczej nie grałem w fear i stalker nie zbytnio mi się podobają te gry :P. Hehe upalne dni grałeś na tv to fajnie :)

użytkownik usunięty
ziomxd

40 Stopni na polu, a ja w gaciach przed TV w RE gram :) hehehe :)

Polecasz jakieś fajne gry ?

Ja mogę polecić Call OF Cthulhu Dark Corners Of The Earth, Cryostasis : Sleep Of Relevations, Chronicles Of Riddick

ocenił(a) grę na 10

Raczej nie mam do polecenia jakiś fajnych gier ;p.

Mass Effectu nie zbytnio lubię ;p. Wole half life i crysis i re bardziej od mass effect. :)

użytkownik usunięty
ziomxd

ME lubię, ale nie aż tak jak te słynne serie jakie polecałeś HF, czy Crysis :)
Jedynkę Crysis' a ostatnio przechodziłem z 1000 raz z palcem w tyłku (żart) :)

ocenił(a) grę na 10

No i jeszcze powinneś dopisać po HF, czy Crysis Resident Evil jeszcze ;p bo to na pierwszym miejscu jest dla ciebie no re ;p

użytkownik usunięty
ziomxd

No pewnie - nie mogłem tego zapomnieć ;)

ocenił(a) grę na 10

Ja te co wymieniłem to tylko w crysisa 3 nie grałem bo mam za słabego kompa no i oczywiście w re 0-3 nie grałem ;p no i re 6 nie grałem bo pc czekam ;p jak będzie new komp i premiera re 6 na pc to te dwie gry będę miał już za sobą ;p.

użytkownik usunięty
ziomxd

No mi Crysis 3 zacinał, niestety, nie grałem spokojnie, bo jak zaciął tak musiałem resetować kompa, ale jakoś udało mi się dobić do końca :) W RE 0 i Remake grałem u kumpla na GC, i Nintendo bo tego nie posiadam :)

RE 6 ma mieś super wymagania, nie takie wielkie jak C3......dlatego cieszę się że będzie to możliwe :)

ocenił(a) grę na 10

No ja muszę za 3 tyś wymienić kompa na nowego bo ten mój już jest stary ma gdzieś z około 5 lat albo i więcej ;p a po za tym karty graficznej obsługującej karte dx11 nie mam więc Crysis 3 nie odpala i trzeba na nowego kompa czekać. Muszę wymienić dosłownie wszystko czyli : Procesor, ram karta graficzna, plyta główna dysk twardy i zasilacz ;p.

użytkownik usunięty
ziomxd

No to trochę tego masz, mój ma 3 lata, też przydało by się go zabrać na zakupy i go nakarmić czymś lepszym, kasy mało, a fundusze są ograniczone, dlatego jak na razie muszę mieć to co mam :)
mam nadzieję że RE 6 pójdzie na mojego PC :)
szkoda że nie ma jak na PS - wkładasz grę i już jest :) bez instalacji i innych pierdół ;)

ocenił(a) grę na 10

Na ps to tylko plytę wkladasz i śmigasz ale wg mnie pc lepszy ma neta możesz na nim wszystko robić a na konsoli tylko grasz nic innego nie obczaisz fejsa filmweba itp :P

użytkownik usunięty
ziomxd

Dokładnie - tu pozytyw i negatyw w jednym, ale nie martw się SONY na pewno wpadnie na pomysł z netem :) będziemy wstukiwać http przez pada :P

ocenił(a) grę na 10

No może wpadnie ;p.

ocenił(a) grę na 10

Miejmy nadzieje :).

użytkownik usunięty
ziomxd

Albo klawiaturka jak na Atari :)

ocenił(a) grę na 10

Jak sam napisałeś re 6 ma wymagania, ale nie takie ja cr 3 i piszesz, ze masz nadzieje ze re 6 pojdzie na twoim pc no jak crysis 3 odpalil ci na twoim kompie to re 6 spokojnie odpali ci ;).

użytkownik usunięty
ziomxd

No i miejmy nadzieję , o wymogach obu gier czytałem w necie - a kto napisał że to prawda....wszystko wyjdzie podczas odpalenia ;)

ocenił(a) grę na 10

No prawda, a teraz może zacznijmy ( bo będziemy o grach i o kompie ciągnąć ten temat, że się w końcu nie doczekam kiedy spytam się ciebie o sny z re :) ), o snach pogadać, śniło ci się z re coś ;p bo mi tak odpowiesz to ja też spróbuje ci odpowiedzieć ;).

użytkownik usunięty
ziomxd

Napisałeś mi na FC - to ty masz zaje****e sny :)

ocenił(a) grę na 10

No rozumiem :p sny mam fajne, ale jak co to na FC będziemy gadać o wszystkim :).

użytkownik usunięty
ziomxd

Czekam na swoje, okej, niektóre sprawy nie warto tutaj obgadywać :)

ocenił(a) grę na 10

Masz racje nie warto, niektóre sprawy tutaj obgadywać :).

użytkownik usunięty
ziomxd

Są tutaj cholernie durni ludzie....

ocenił(a) grę na 10

Co racja to racja.

użytkownik usunięty
ziomxd

Wystarczy zobaczyć forum INNE.....

ocenił(a) grę na 10

Prawda.

użytkownik usunięty
ziomxd

Kiedyś tam pisałem, chyba obrażono mnie ze wszystkich wyrazów braku kultury :)

ocenił(a) grę na 10

A co takiego złego powiedziałeś ;p.

użytkownik usunięty
ziomxd

Nic złego, po prostu ludzie są co niektórzy tam zrujnowani psychicznie :)

ocenił(a) grę na 10

No racja ;p.

użytkownik usunięty
ziomxd

Wolę gadać gdzie jest kultura :)

ocenił(a) grę na 10

No ja też :) Lubię ludzi kulturalnych takich jak ty, a nie hamskich hejterów, którzy wymyślają kretyńskie teksty, że seria re to syf ....

użytkownik usunięty
ziomxd

Dokładnie i wzajemnie, z ludźmi wartymi rozmowy a nie nerwów, niestety część takiej populacji to kretyni i trolle :)

ocenił(a) grę na 10

No prawda :).

użytkownik usunięty
ziomxd

Dzięki :)